Nuorisotoiminta Satakunnan piirin alueella

SPR
Kuvaaja: SPR
Leena Koskela, Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Leena Koskela, Suomen Punainen Risti
Paula Pihlava, Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Paula Pihlava, Suomen Punainen Risti

Auttamisen halu ei katsoo ikää, sukupuolta tai muutakaan ulkoista tekijää. Suomen Punainen Risti tarjoaa monipuolista toimintaa nuorille.

Ketterästi mukaan!

Nopein tapa päästä mukaan toimintaan ja löytää itselle mielekästä tekemistä on luoda profiili Oma Punaiseen Ristiin, josta omien mielenkiinnonkohteiden ja etäisyyksien mukaan voit tarkastella ja ilmoittatua mukaan itseäsi kiinnostaviin koulutuksiin, tapahtumiin, vapaaehtoistehtäviin sekä liittyä ryhmiin. Luo profiili osoitteessa vapaaehtoiset.punainenristi.fi

Kampanjat: Haluaisitko olla mukana kampanjoissa tekemässä käytännön kohtaamista ja toimintaan tai tuottamassa metriaalia someen? Punainen Risti kampanjoi eri teemoilla läpi vuoden ja suurimmat kampanjamme ovat: Ystävänpäivä, Rasisminvastainen viikko, Punaisen Ristin viikko, Nälkäpäivä, Maailman Aids-päivä. Lähtemällä mukaan kampanjoihin, voit myös suorittaa projektiluontoisesti opintopisteitä. 

Vastuuvapaaehtoistehtävät: Onko toiminnan koordinointi ja muiden tsemppaaminen sinulle palkitsevaa tai haluaisit kehittää koordinointitaitojasi? Punainen Risti tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia tehdä vastuullista ja toimintaa koordinoivaa vapaaehtositehtävää. Tällä hetkellä etsimme vastuuvapaaehtoisia mm. nuorten ystävätoimintaan. 

Päivystystehtävät: 18-vuotta täyttäneet nuoret voivat osallistua myös Punaisen Ristin päivystysluontoisiin tehtäviin, kuten ensiapupäivystyksiin, päihdetyöhön sekä henkiseen tukeen.

Verkkovapaaehtoisuus: Vapaaehtoisena voi toimia myös verkossa ja tällä hetkellä Punaisen Ristin verkossa toteuttettavat vapaaehtoistehtävät löytyvät kaikki Oma Punainen Risti -palvelusta. Verkossa voit toimia esim. ilmastovaikuttajat ryhmässä tai verkkoystävänä.

Ja tästä SPR Satakunnan piirin somekanavat haltuun..

Käy tykkäämässä Punaisen Ristin Satakunnan piirin sivuista niin pysyt kärryillä ajankohtaisista tapahtumista ja koulutuksista. Sivut löytyvät Facebookista nimellä Punainen Risti Satakunnan piiri

Meidät löytää myös Instagramista! @punainen_risti_satakunta

Sekä Twitteristä SPR Satakunnan piiri

 

Punaisen Ristin nuorille valtakunnallisesti suunnatusta toiminnasta voit lukea täältä: Nuorisotoiminta