Ensiapukoulutus

Mauri Ratilainen
Kuvaaja: Mauri Ratilainen
Ensiapukoulutus

Punainen Risti tarjoaa ensiapukoulutusta yrityksille, yhteisöille ja yksityisille ihmisille. Ensiavun perus- ja jatkokursseja järjestään koulutustiloissamme Helsingissä, osoite Hietaniemenkatu 7 B, 5. krs (sisäänkäynti Lapuankadun ja Perhonkadun kulmasta). Tietoa tulevista kursseista löydät sivulta www.ensiapukoulutus.fi

Yrityskurssit

Onko ensiaputaidot sinun työpaikallasi kunnossa? Järjestämme ensiapukursseja myös yrityksille. Kurssit voidaan räätälöidä yrityksenne tarpeiden mukaisesti ja pitää joko Punaisen Ristin koulutustiloissa tai yrityksennne omissa tiloissa.

Tiedustelut: Leena Lepistö, puh. 040 630 0797 tai sähköposti leena.lepisto@punainenristi.fi

Valtakunnalliset ensiapukoulutussopimukset

Yritys voi tehdä myös valtakunnallisen sopimuksen. Tämä sopii erityisesti suurille asiakkaille, joilla on toimintaa monen Punaisen Ristin piirin alueella ympäri maata.

Tiedustelut:Mirja Sjöberg, puh. 0400 787 135 tai sähköposti mirja.sjoberg@punainenristi.fi

Ensiapukoulutus kouluille

Punainen Risti järjestää yhdessä Lähi-Tapiolan kanssa sankarikoulutuksia viitosluokkalaisille. Punaisen Ristin ja HOK-Elannon järjestämät InAction! ensiapukurssit on suunnattu kasiluokille.  Osaa auttaa -taitoradan materiaaleja opettaja voi itse hyödyntää ensiapuopetuksessa. Auta Eppua -materiaali taas on suunnattu esiopetukseen ja alakoulun ensimmäisille luokille.

Tunnin tai kahden tunnin mittaiset Auttajakurssit sopivat hyvin monen ikäisille. Niitä voit kysellä joko alueesi piiritoimistosta tai suoraan paikalliselta osastolta.