Lanssia, laskiaispullia ja LäksyHelppiä kevätkokouksessa

"Kokouspulla"
Tämän kevään kevätkokouksessa vallitsi lämmin tunnelma. Mukana oli pitkästä aikaa yhtä paljon hallituksen ulkopuolisia henkilöitä kuin hallituslaisiakin. Aluksi Jarmo Lehtinen esitteli osallistujille osaston ”lanssia”, entistä ambulanssia, joka on siirretty osastolle pelatuspalveluautoksi. Komealla autolla kelpaa vapaaehtoisten karauttaa etsintöihin ja päivystyksiin! 
 
Hyvän Mielen kahvilatiimi pyöräytti pöytään puheenjohtajan lempiherkkuja eli laskiaispullia. Lisää iloa kokoukseen toi Salli Nurmisen esittäytyminen – hän on uusi kouluyhteistyön yhdyshenkilömme! Mukavalta tuntuu myös uusien vapaaehtoisten innokkuus lähteä edustamaan osastoa piirin vuosikokoukseen. Kokouksen jälkeen kahvien äärellä kuului alustavia ajatuksia kauden päättäjäisten suunnittelusta. 
 
Yli 10 vuotta LäksyHelppiä Itä-Helsingissä
 
Kevätkokouksen yhteydessä osastolla oli harvinaislaatuinen kunnia palkita osaston pitkäaikaisia vapaaehtoisia. Pirjo ja Paavo Roni, Eeva Lehtinen ja Mirjami Laakkonen olivat mukana perustamassa osaston ensimmäistä läksykerhoa vuonna 2006. Heidät palkittiin ansiokkaasta toiminnasta illalliskortilla ja kuumakivihieronnalla.
 
Läksykerho oli alusta asti huikea menestys. Myös piirimme, Helsingin ja Uudenmaan piiri, tuttavallisemmin HUP, huomasi loistavan konseptin ja muotoili sen myöhemmin LäksyHelpiksi.
 
Kymmenen vuotta vapaaehtoisena on suuri saavutus, joka ansaitsee suuren ja lämpimän kiitoksen. Yhtä suuren ja lämpimän kiitoksen ansaitsee rohkeus kokeilla uutta – se voi johtaa huikeaan menestystarinaan kuten LäksyHelppi tai ainakin siihen kuuluisaan oppimiskokemukseen!
 
Sanna Olli, puheenjohtaja
Sanna Castrén, viestintätiimin jäsen