Valoisa kirppiselämys Karstulassa -SPR-Kirppiksen uudet tilat avattiin

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Karstulan kippiksen piha alkoi täyttyä autoista heti avaamisen jälkeen."
Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Karstulan kirppiksen pyöräilykypärä ja lastenrattaiden valikoimaa."
Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Korkeassa ja valoisassa tilassa on mukava etsiä löytöjä."
Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Myymälävastaava Marika Tanskanen iloitsi uuden tilan tarjoamista mahdollisuuksista."

Karstulan kirppis avasi ovensa tällä viikolla uudessa osoitteessa Taka-Wetkantie 1. Uusia suurempia ja valoisia tiloja juhlittiin munkkikahveilla kiirastorstaina. Uudet tilat saivat heti vuolaasti kehuja asiakkailta ja työntekijöiltä.

Valoisa ja monipuolinen kirppis

Huomattavan valoisa ja avara kirppis palvelee aiempaa monipuolisemmin niin asiakkaita kuin työntekijöitä. Kiirastorstaina piha oli täynnä autoja ja iloinen puheensorina täytti kirpparin. Kaikki asiakkaat tuntuivat olevan tyytyväisiä kirppikseen.

- Kuin olisi tavaratalossa! Tosi valoisa ja paljon huonekaluja. Ostan mielelläni kalusteet kirppikseltä, olen vähän niin kuin tavaroiden ekokäyttäjä, kertoi kirppikseen tutustumaan tullut Anja Lampinen.

- Tila vaikuttaa monipuoliselta ja käytännölliseltä. Hyvien ovien ansiosta huonekalutkin sopivat varmasti helposti sisälle, pohti kirppiksellä ensimmäistä kertaa käynyt Raimo Peltonen.

Työnteon kannalta tilat ovat erittäin toimivat. Lahjoitusten kuljettaminen on helppoa ja varastointiin sekä esimerkiksi vaatteiden silitykseen on hyvät tilat.

- Meillä on nyt erinomaista 8 työntekijää, joista pääosa työskentelee palkkatuen turvin, myymälävastaava Marika Tanskanen totesi. Olemme kaikki tyytyväisiä kirppikseemme, tänne on mukava toivottaa asiakkaat tervetulleiksi!

Kirppiksen avajaiset herättivät paljon mielenkiintoa naapurikuntia myöten

Karstulan kirppiksellä käy asiakkaita naapurikunnistakin. Esimerkiksi Kyyjärveltä ja Kannonkoskelta on jatkuvasti kävijöitä. Kesä on kirppikselle kulta-aikaa kesämökkiläisten saapuessa Karstulaan.

- Kirppiksen uudet tilat ovat herättäneet paljon mielenkiintoa. Facebookissa yhtä kirppiksen uusia tiloja käsittelevää jakoa on katseltu jo yli 4000 kertaa, Marika Tanskanen iloitsi.

Teksti: Tero Hintsa.