Vapepan etsintäkurssi

7.5.2017 9:00 - 18:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun eli Vapepan Etelä-Pirkanmaan paikallistoimikunta järjestää etsintäkurssin sunnuntaina 7.5.2017 klo 9-18 Akaan Kylmäkoskella. Kurssipaikkana on Saajanmaja osoitteessa Syrjäintie 298.

Kurssi on peruskurssiluonteinen ja on tarkoitettu kaikille etsintätoiminnasta ja yleensä Vapepa-toiminnasta kiinnostuneille. Kurssi sisältää teoriaopetusta, pienimuotoisia ryhmätehtäviä ja ohjattua etsintäharjoittelua maastossa. Kurssin käytyään osallistujat tuntevat tavallisimmat etsintämenetelmät ja osaavat toimia niissä etsijöinä.

Osallistujat tietävät myös etsinnän eri vaiheet, valmiuden osa-alueet, vastuuasiat, viestitoiminnan perusteet ja osaavat varautua etsintöihin.

Kurssimaksu on 15,00 euroa/henkilö sisältäen opetuksen, materiaalit, todistuksen sekä kahvit ja ruokailun.

Varustukseksi pyydetään ottamaan muistiinpanovälineet, säänmukainen metsämaastossa tapahtuvaan liikkumiseen soveltuva vaatetus sekä mahdollisuuksien mukaan kompassi, partiopilli, valaisin ja maastoruokailuvälineet. Aiempia Vapepan kursseja suorittaneiden kannattaa ottaa mukaan myös kurssikortti.

Kurssin kouluttajana toimii valmiuskouluttaja Seppo Perko.

Ilmoittautumiset tulee tehdä 30.4.2017 mennessä paikallistoimikunnan sihteerille Tarja Sirolalle (sähköposti tarja.sirola4@gmail.com, puhelin 040-707 3898).
Ilmoittautumisen yhteydessä mainitaan taustayhdistys tai -järjestö, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja laskutusosoite, mikäli ei maksa kurssimaksua itse.