SPR Festarityö

Laura Kotila
Kuvaaja: Laura Kotila

Koronaviruspandemian vuoksi kesän 2020 festarit peruttiin suurimmalta osin, jonka vuoksi Punaisen Ristin festaritoiminta odottaa ensi vuoteen.

Odotellessasi uutta festarikesää, tutustu Punaisen Ristin terveyden edistämisen toimintaan suorittamalla uusi verkkoperehdytys - lue lisää: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/7580

Punaisen Ristin vapaaehtoiset päivystävät vuosittain lukuisilla festareilla eri puolilla Suomea. Vapaaehtoisena saat nauttia festaritunnelmasta samalla, kun teet arvokasta työtä. Punaisen Ristin festaripäivystykseen kuuluu kolme eri toimintamuotoa, joista voit valita mieleisesi: lue lisää sivupalkista: "Toimintamuodot".

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Uutiset

Tasapainoiset juhla-ajat ovat tärkeitä poikkeuksellisen arjen keskellä
 
COVID-19-pandemia on muuttanut monin tavoin suomalaisten lapsiperheiden arkea. Poikkeusmenettelyt, etätyöt, pelko työttömyydestä ja epävarma tulevaisuus vaikuttavat sekä lasten että aikuisten jaksamiseen. Lapsilla ei aina ole keinoja tunteistaan ja ajatuksistaan kertomiseen. Hekin tarvitsevat aikuisten tavoin tukea ja kannustusta selviytyäkseen arjesta.
 

Juhlat on juhlittu. Seminaarissa käsiteltyjen aiheiden diat löytyvät täältä.

Miisa Kaartinen / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Miisa Kaartinen / Suomen Punainen Risti

Punaisen Ristin terveyden edistämisen verkkoperehdytys on juuri julkaistu!

Terveyden edistämisen verkkoperehdytys on Punaisen Ristin uusi vapaaehtoiskoulutus, joka on tarkoitettu kaikille terveyden edistämisestä sekä Punaisen Ristin terveyden edistämisen vapaaehtoistoiminnoista kiinnostuneille. 

Tapahtumat

8. - 17.4.2021
Sijainti:
Teams, 00000, Teams
26.4.2021
3.5.2021