SPR Nuorisopromot

Alejandro Lorenzo
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo
Tämä on nuorisopromoille tarkoitettu ryhmä, josta nuorisopromot voivat saada tärkeää ajankohtaista tietoa ja jakaa kokemuksiaan.

Uutiset

Suomen Punainen Risti tekee edelleen yhteistyötä nuoria päihteettömään juhlintaan ja elämäntapaan kannustavan Selvin päin kesään-kampanjan kanssa. Vaikka alaikäisten nuorten (15-18v) alkoholinkäyttö on vähentynyt, ei trendi näytä jatkuvan enää täysi-ikäisyyden saavuttamisen jälkeen, vaan tämä nuorten aikuisten ikäluokka käyttää alkoholia yhtä paljon kuin aiemmin. Edelleen myös suurimmalla osalla alaikäisistä on päihdekokeiluja ja yhä löytyy niitä alaikäisiä, jotka käyttävät alkoholia kuukausittain.

Anna Snickars
Kuvaaja: Anna Snickars
"Punaisen Ristin kouluyhteistyön uudet esitteet ovat ilmestyneet"

Ohessa sähköisessä muodossa uusin Iloa auttamisesta-kouluesite ala- ja yläkouluille. Kyseinen esite postitetaan kaikille Punaisen Ristin osastojen puheenjohtajille ja kouluyhteistyön yhteyshenkilöille sekä piiritoimistoille tällä viikolla. Se postitetaan myös kaikkiin Suomen ala- ja yläkouluihin Tilastokeskuksen osoitteiston perusteella. Esitteitä jaetaan tammikuun lopulla Educa-messuilla.

Alejandro Lorenzo, 2013
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo, 2013
"Valtakunnalliset promopäivät Rovaniemellä tammikuussa 2013"

Suomen Punaisen Ristin valtakunnallinen kasvattajaosastopalkinto

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Moi! Tälle alustalle kaikki nuorisopromot voivat jakaa ideoita, esittäytyä, vertailla toimintaa tai pyytää apua. Odotan innolla teidän kirjoituksia :)