Keräykset ja kampanjat

Tuula Korhonen
Kuvaaja: Tuula Korhonen
"Partiolaisia Itäkeskuksen Kontin edessä."
Mari Grus
Kuvaaja: Mari Grus
""Love"-tatuoitu käsi lahjoittaa Nälkäpäivä-lippaaseen Espoossa 24.9.2022. Lipasta pitelee käsi, jonka peukalonkynsi on sievästi lakattu. Meitä kerääjiä ja lahjoittajia on ihan kaikenlaisia, niin kuin auttajia ja autettaviakin. Punaisen Ristin periaatteiden mukaisesti sekä apumme että tomintamme on "

Keräämme ympäri vuoden varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Katastrofirahaston varoilla autamme niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia ihmisiä.

Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun vapaaehtoisten verkosto ulottuu kaikkialle maailmassa. Paikallisen toimintamme ansiosta koulutetut auttajat ovat valmiiksi siellä, missä apuamme tarvitaan. Vapaaehtoiseenkin auttamistyöhön tarvitaan kuitenkin rahaa. Rahalla mahdollistetaan esimerkiksi vapaaehtoisten koulutus ja turvallinen toiminta, avustustarvikkeiden logistiikka ja auttamistyön koordinointi. Avun muotona raha kulkee nopeasti, ja sen liikuttaminen on lähes aina ympäristöystävällisempää kuin avustustarvikkeiden. 

Lahjoita ja lue lisää Punaisen Ristin katastrofiavusta.

Tule keräämään kanssamme varoja katastrofirahastoon, jotta Punainen Risti voi toimittaa apua ja auttaa siellä, missä tarve on suurin! 

Tule mukaan lipaskerääjäksi! Pieni auttamishetki lipaskerääjänä on sinulta todella merkittävä kädenojennus jonkun apua tarvitsevan puolesta. Noin 98 prosenttia kerran lipaskerääjänä olleista on valmis tulemaan mukaan uudestaan - kerätessä saa niin hyvän mielen ja kokee tekevänsä jotain arvokasta ja konkreettista. 

Lue lisää ja ilmoittaudu lipaskerääjäksi - otamme yhteyttä, kun tarvitsemme apuasi. Linkin takaa voit lukea lisää lipaskerääjänä toimimisesta ennen ilmoittautumista.

Varainkeruuta ja vaikuttamistyötä

Vasemmalta löydät lyhyet kuvaukset  kampanjoistamme. Ketjureaktio, Nälkäpäivä, Nenäpäivä, Hyvä Joulumieli ja tarvitttaessa järjestämämme hätäapukeräykset ovat varainkeruukampanjoita. Ystävänpäivä ja Rasisminvastainen viikko ovat vaikuttamistyötämme. Punaisen Ristin viikolla juhlimme vapaaehtoistemme saavutuksia ja vapaaehtoistyötä.

Lisätietoja Punaisen Ristin keräyksistä ja kampanjoista Helsingin ja Uudenmaan alueella: hup.neuvonta@redcross.fi