Nälkäpäiväkeräys

Tuula Korhonen
Kuvaaja: Tuula Korhonen
"Partiolaisia Itäkeskuksen Kontin edessä."
Mari Grus
Kuvaaja: Mari Grus
""Love"-tatuoitu käsi lahjoittaa Nälkäpäivä-lippaaseen Espoossa 24.9.2022. Lipasta pitelee käsi, jonka peukalonkynsi on sievästi lakattu. Meitä kerääjiä ja lahjoittajia on ihan kaikenlaisia, niin kuin auttajia ja autettaviakin. Punaisen Ristin periaatteiden mukaisesti sekä apumme että tomintamme on "

Nälkäpäivä-lipaskeräys järjestettiin 22-24.9.2022, netissä keräys jatkuu 31.10. saakka

Sydämellinen kiitos kaikille piirissämme Nälkäpäivän lipauskeräyksen toteuttamiseen osallistuneille, yli tuhannelle lipasekerääjälle ja sadoille tai jopa tuhansille lahjoittajille! Tuloslaskentaa tehdään vielä marraskuun loppuun asti, mutta tulosarvio antaa varovaisesti toivoa, että keräyksen tuotto katastrofirahastoon on kohtuullinen verrattuna aiempiin vuosiin. 

HUPin osastot järjestivät 22.-24.9.2022 iloisia ja innostavia Nälkäpäivä-tapahtumia koko piirin alueella. Yksi tämän vuoden näkyvin ja virkistävin piirre oli, että useat koulut ja oppilaitokset osallistuivat isollakin porukalla mukaan keräämiseen. Oli hienoa, että mukana keräämässä oli eri-ikäisiä ja eri taustaisia ihmisiä, koiria ja jopa hevosia! Monimuotoinen järjestö me olemme ja haluammekin olla. 

Nälkäpäivään voi lahjoittaa edelleen MobilePayllä tai nettikeräysten kautta.

Helsingin ja Uudenmaan piirin MobilePay-numero: 91061

Helsingin ja Uudenmaan piirin nettiekeräys: SPR Helsingin ja Uudenmaan piirin yhteinen nettikeräys | Suomen Punainen Risti 
 

 

Nälkäpäivä-keräys on Suomen Punaisen Ristin jokavuotinen, valtakunnallinen keräyskampanja. Sillä kerätään varoja katastrofirahastoon. Nälkäpäivä-keräys on samalla myös koko Punaisen Ristin valmiutta ylläpitävä harjoite. Ympäri Suomen Punaisen Ristin paikallisosastojen ja vapaaehtoisten tulee kyetä tarvittaessa auttamaan erilaisissa hätätilanteissa. Pyrimme tarjoamaan apua aina läheltä, ja tuemme paikallisia auttajia pääasiassa rahoituksen avulla. Näin vältämme suuria tavaroiden ja henkilöiden siirtoja. Raha on nopea ja tehokas apu, kun avun tarve on kiireinen. Pienikin avustus on merkittävä sen saajalle. 

Nälkäpäivä-keräyksessä on ollut vuosittain mukana reilut 20 000 lipaskerääjää. Lue lisää Nälkäpäivästä: www.nalkapaiva.fi/

 

Katastrofirahastoon voi lahjoittaa ympäri vuoden

Apu ohjautuu Punaisen Ristin kautta tehokkaasti ja tarvekohtaisesti äkillisessä avuntarpeessa oleville Suomessa ja ympäri maailmaa.