Christer ja Majlen Järnström Paraisilta valittiin Vuoden ystäviksi Turunmaalla

Punaisen Ristin Turunmaan piiri jakaa vuosittain ystävänpäivän yhteydessä Vuoden ystäväteko -tunnustuksen toiset huomioivalle ja iloiselle henkilölle, jolla on lämmin, välittävä sydän ja aikaa kanssaihmisille.

Tänä vuonna Christer ja Majlen Järnström Paraisilta on valittu vuoden ystäviksi. Sekä Christer että Majlen ovat olleet valmiita auttamaan muita monella tavalla. Pari on toiminut kahden nuoren tukihenkilöinä ja olleet mukana Pargas IF:n juniori- ja nuorisotyössä. Molemmat käyvät vierailulla Paraisten Seniorituvalla lähes joka viikko, ja toiminnanjohtaja Maarit Silvan kuvaa heitä ehdotuksessaan hyvin pidetyiksi vapaaehtoisiksi auttajiksi. Heillä on lämmin tapa kohdata muita ja ovat myös auttaneet eri juhlien suunnittelussa ja toteutuksessa. Majlen on ajoittain vieraillut palvelutalo Silverbackenissa ja löytänyt aina iloista ohjelmaa kaikille yksikön asukkaille. Kun hän työskenteli vuodeosastolla Paraisilla, teki hän paljon potilaiden viihtyvyyden lisäämiseksi. Christer on myös kouluisoisä Malmin koulussa Paraisilla. Malmin koulun opettajat kirjoittavat, että Christeriä kaivataan joka viikko ja että nuoremmat lapset menevät halaamaan häntä heti hänet nähdessään. Hän auttaa ja kuuntelee ja osoittaa suurta empatiaa lapsia kohtaan.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Christer ja Majlen
   Järnström

   Kuva: Andreas Ek
 

”Kaksi iloista ja hyvin positiivista ja auttavaista ihmistä. He levittävät iloa ympärilleen, eivätkä säästä voimiaan, kun apua tarvitaan, he ovat aina valmiita auttamaan. Se, mikä on hienoa on se, että he auttavat sekä lapsia, nuoria että iäkkäitä ihmisiä.” päättyy Christerin ja Majlenin vuoden ystävä -ehdotuksen perustelu.

Christer ja Majlen saivat tunnustuksensa ystävänpäivän yhteydessä Paraisten Punaisen Ristin osaston ja Turunmaan piirin edustajien ja kutsuvieraiden läsnäollessa.