Ystävänpäivä yhdessä Sykkeellä

 

Toimitila Sykkeellä vietettiin ystävänpäiväjuhlaa 12.2. Tupa oli lähes täynnä väkeä ja tunnelma korkealla.

Alkajaisiksi juotiin makoisat kahvit ja vaihdettiin kuulumisia, ja sitten päästiin vauhtiin yhteislauluin ja erilaisten ohjelmien muodossa.
Joukolla mietittiin vastauksia kiperiin kysymyksiin ja ratkottiin arvoituksia. Sananlaskuissa pohdittiin säihin ja ilmoihin liittyviä sanontoja ja todettiin, että mahtaako enää pitää paikkaansa, että Matista (24.2.) lumiportit aukee tai että Pentti (21.3.) määrää kevään sään. Katsotaan, miten käy...

Sitten oli vuorossa kertomus vanhanajan radio-ohjelmista ja ennen jumppaa kuultiin runo maalaishiirestä ja kaupunkilaishiirestä.

Sirkka-Liisa Haapanen, Maija Majuri, Helena Lampinen, Irma Luoma, Arja Salo, Sanni Nikali ja Erkki Kitunen vastasivat iltapäivän kulttuuriannista esittämällä näytelmän, jossa tehtiin radiohaastattelua Iltatähden vanhainkodin pirteistä vanhuksista. Vastauksia pitkän iän salaisuuteen kuultiin monenlaisia ja näytelmän aikana roolihahmojen sutkautuksista saatiin monet makoisat naurut.

Mukavan yhdessäolon päätteeksi pidettiin vielä arpajaiset ja ennen kotiinlähtöä sovittiin, että ensi vuonna tavataan samoissa merkeissä – ollaan ystäviä yhdessä!