Gimis 6.-11.6.2017

Gimis - Punaisen Ristin tapahtumatori Kansalaistorilla 6.6.-11.6.2017

TARKKA OHJELMA JA AIKATAULUT: www.gimis.info!

SPR:n 140-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Helsingin keskustaan nousee yleiskokousviikolla kesäkuussa Punaisen Ristin oma tapahtumatori Gimis! Gimis on vanhaa stadin slangia ja tarkoittaa hyvää tai kivaa - ihan niin kuin Punaisella Ristillä vapaaehtoisena toimiminenkin on! Tapahtumatorilla on esillä koko vapaaehtoistoiminnan kirjo ja järjestön monipuolinen toiminta ensiaputoiminnasta ystävätoimintaan sekä kansainväliseen apuun.

Viikon päivät on jaettu temaattisesti siten, että eri päivinä keskitytään erityisesti tietyn toiminnon esittelemiseen: tiistaina 6.6. painopiste on ensiapu- ja valmiustoiminnassa, keskiviikkona 7.6. keskitytään kotoutumiseen, torstaina 8.6. esitellään monimuotoista ystävätoimintaa, perjantaina 9.6. vietetään nuorisopäivää ja viikonloppuna estradi on kansainvälisellä avustustoiminnalla. Teemapäivinä tori täyttyy mielenkiintoisista keskusteluista, musiikkiesityksistä sekä vapaaehtoistoiminnan esittelystä.

Lisäksi koko viikon ajan torilla on muun muassa auttajakurssin koulutuksia, Kontin pop-up-myymälä sekä pihapelejä, ilmapalloja ja askartelua lasten omassa teltassa. Torilla pääsee myös kurkistamaan evakuointisairaalan sisälle tai tuomaan lempipehmolelun Nallesairaalaan. 

Tutustu koko ohjelmaan: www.gimis.info

Tapahtuma Facebookissa >>

Lisätiedot: 

Liina Sipilä, tapahtumakoordinaattori

liina.sipila(at)redcross.fi

puh. 040 642 8270