Ystävänpäivä huipentuu Arja Korisevan konserttiin -Nähdään Taulumäen kirkossa Jyväskylässä!

"Huippusuosittu Arja Koriseva esiintyy LähiTapiolan ja Punaisen Ristin Jyväskylän osaston konsertissa 14.2.2017 kello 19.00 Taulumäen kirkossa Jyväskylässä."
"Nähdään Taulumäen kirkossa!"

Ystävänpäivä on yksi suurimmista Suomen Punaisen Ristin kampanjoista. Ystävänpäivänä Länsi-Suomen piirin osastot järjestävät kymmeniä mielenkiintoisia ystävätapahtumia. Yksi tämän vuoden odotetuimmista tilaisuuksista on Jyväskylän osaston ja LähiTapiolan järjestämä Arja Korisevan konsertti.

LähiTapiolassa konserttijärjestelyjä johtaa Keski-Suomen Henkilöstö- ja kehittämispäällikkö Tuija Riikonen. Selvitimme Tuijalta mistä idea konserttiin syntyi ja mitä tuleman pitää.

Mistä syntyi idea ystävänpäivän konsertista?

- LähiTapiola on päättänyt nostaa esille 100 yhteiskunnallisesti tai paikallisesti vaikuttavaa tekoa Suomen 100-vuotisuutta juhlistaen. Vaikutamme turvallisemman, terveemmän ja paremmin voivan Suomen puolesta. LähiTapiola Keski-Suomessa olemme tukeneet esimerkiksi keskisuomalaisia vastaanottokeskuksia tuomalla sinne iloa ja laulua Lasten Musiikki Loiskiksen kanssa, Tuija Riikonen kertoo.

- Olen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston hallituksessa. Idea LähiTapiolan ja Punaisen Ristin yhteisestä konsertista sai hallituksessa innostuneen vastaanoton. Punaisen Ristin Ystävätoiminta auttaa kaiken ikäisiä ihmisiä löytämään ystävän ja mukavaa yhteistä tekemistä ystävän kanssa. LähiTapiola on mielellään tukemassa vapaaehtoisia, jotka auttavat yksinäisiä ystävätoiminnan kautta.

Miksi LähiTapiolalle on tärkeää toimia yhteistyössä Punaisen Ristin ystävätoiminnan kanssa?

- Työnantajallani LähiTapiolalla on pitkä historia erilaisten yhteiskunnallisten ja paikallisten vastuullisuustekojen tekijänä. LähiTapiolan yksi valtakunnallinen kumppani on Suomen Punainen Risti, jonka tuella järjestetään monimuotoista ystävätoimintaa, joka vahvistaa ihmisten hyvinvointia ja lisää yhteisöllisyyttä. LähiTapiola Keski-Suomi haluaa tukea Punaista Ristiä tässä tärkeässä tehtävässä.

Miksi kannattaa tulla juuri tähän konserttiin?

- Tottakai ehdottomasti kannattaa tulla kuuntelemaan iki-ihanaa Arja Korisevaa ja osallistua samalla ystävätoiminnan tukemiseen. Konsertin lipputulot menevät suoraan Ystävätoiminnan tukemiseen.

- Nähdään kaikki Taulumäen kirkossa 14.2.2017 Tuija Riikonen hehkuttaa!

Hanki liput lippupisteestä itsellesi ja ystävällesi unohtumattomaan konserttiin!

Teksti: Tero Hintsa.