HIV- ja seksuaaliterveystyön peruskurssi Helsingissä 6.-7.5.2017

6.5.2017 10:00 - 7.5.2017 17:30
Teemu Ullgrén
Kuvaaja: Teemu Ullgrén
"Tule mukaan hiv- ja seksuaaliterveystyön vapaaehtoiseksi!"
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
20-40 euroa
Järjestäjä: 
SPR Keskustoimisto

Hiv- ja seksuaaliterveystyön vapaaehtoiset kertovat terveysasioista esimerkiksi festareilla ja kouluissa. Lisäksi vapaaehtoiset päivystävät Punaisen Ristin neuvontapuhelimessa. Terveydenhoitoalan ammattilaiset voivat toimia vapaaehtoisina myös Plus-pisteissä.

Vapaaehtoiseksi pääset suorittamalla hiv- ja seksuaaliterveystyön peruskurssin. Kurssi soveltuu hyvin myös muissa toimintaryhmissä toimiville vapaaehtoisille, jotka haluavat lisätietoa seksuaaliterveydestä esimerkiksi festarityön tueksi.

Seuraava kurssi järjestetään Helsingissä 6.-7.5.2017. Koulutuspaikkana on Helsingin ja Uudenmaan piirin tilat, Salomonkatu 17 B, 00100 Helsinki.

Kurssin hinta SPR:n jäsenille on 20 euroa, ilman jäsenyyttä hinta on 40 euroa. Hinta sisältää koulutuksen, lounaan, kahvit sekä kurssipäivien välisen majoituksen tarvittaessa. Matkakustannuksissa osallistujalla on 40 euron omavastuu, ylittävältä osalta avustetaan edullisimman kulkuneuvon mukaan.

Kurssi sisältää asiantuntijaluentoja, ryhmätöitä sekä toiminnallisia harjoitteita. Lisäksi kurssiin sisältyy ennakkotehtävä.

Ilmoittautuminen täältä. Kurssiohjelma ja lisätietoa: https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan/hiv-tyohon

 

Tervetuloa mukaan!