Sähköpostilista

Osastolla on jäsenille tiedotukseen tarkoitettu oma sähköpostilista, johon voi liittyä mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hallitus [ät] spr-aurajoki.fi ja ilmoittamalla halukkuudesta liittyä listalle.

Liittyäksesi:

 
Laita sähköpostiin oma nimesi ja myös haluttu sähköpostiosoite, johon saa lähettää tiedotteita, jos se on eri osoite, kuin liittymisviestissäsi käyttämä sähköpostiosoite. Lähetä tämä viesti yllä manittuun osaston sähköpostiosoitteeseen.
 
Listalle voit liittyä vaikka et olisi jäsen tai olet vasta liittynyt jäseneksi. Osasto tarkistaa jokaisen liittymisen käsin ja tästä johtuen saat liittymisestä tiedon n. 1-2 päivän sisään viestin lähettämisestä. Jatkossa tulet saamaan tiedotteita osaston toiminnasta spr-aurajoki.fi päätteisestä osoitteesta.
 

Huom!

 
Postituslistalle liittyvä hyväksyy, että yhteystietoja saa käyttää sähköpostitse tapahtuvaan tiedotukseen osastosta.
 
Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin tai luovuteta eteenpäin. Sähköpostiosoitetta käytetään vain tiedotteisiin koskien osastoa ja sen toimintaa.
 
Listalle liittyjä ei sitoudu mihinkään ja listalta voi poistua koska tahansa ilmoittamalla siitä osastolle, jolloin osoite poistetaan listalta.