TIEDOTUS! Ilmoittaudu ensiapupäivystäjien osaamisen näyttöön!

Hei vaan Kajaanin paikallisosaston ensiapupäivystäjät ja harjoittelijat!

Nyt on mahdollista ilmoittautua vuoden 2017 päivystyskorttinäyttöön, joka on edellytys ensiapupäivystäjänä toimimiselle. Tänä vuonna päivystyskorttinäytön järjestää Oulun piiri ja Kajaanissa näyttöpäivänä on sunnuntaina 5.2.2017. Näytöt järjestetään toimistolla (Kauppakatu 44, Kajaani). Piirin terveydenhuollon suunnittelija Pirkko-Liisa Laitinen vastaa näyttöjen järjestämisestä ja niiden vastaanottamisesta. Hyväksytysti näytön suorittanut saa päivystyskorttiinsa 2017-vuositarran ja päivystysoikeuden alkaneelle vuodelle.

Näyttöön on hyvä varata aikaa neljä tuntia. Jos et pääse tuolloin lauantaina näyttöön, voit ilmoittautua toisella paikkakunnalla olevaan Oulun piirin järjestämään näyttöön. Paikkakunnat ja kellon ajat löytyvät täältä: https://rednet.punainenristi.fi/node/42112

Ilmoittautuminen päivystyskorttinäyttöön näiden linkkien kautta (valitse itsellesi sopiva ryhmä!):

KAJAANI

Ensiapuryhmät: Kajaani, Ristijärvi ja Sotkamo

I ryhmä: 5.2.17, 9-12 ilmoittaudu tästä

II ryhmä: 5.2.17, 13-16 ilmoittaudu tästä

Päivystyskorttinäyttöä varten on mahdollista harjoitella porukalla keskiviikkona 18.1. klo 18 alkaen ja keskiviikkona 1.2. klo 18 alkaen. Molemmilla kerroilla harjoitukset pidetään toimistolla (Kauppakatu 44, Kajaani). Harjoittelijoina toimivat ovat myös tervetulleita harjoittelemaan molempina keskiviikkoiltoina kuin myös itse näyttöpäivänä!

Hyvää alkanutta vuotta jokaiselle ja nähdäänpä viimeistään näyttöpäivänä!

- Hallitus