Puhelinauttamisen kurssi Forssassa 4.3.2017

Kotimaan valmiuden henkisen tuen ohjelma yhdessä Varsinais-Suomen sekä Helsingin ja Uudenmaan piirien kanssa järjestää lauantaina 4.3. päivän mittaisen koulutuksen puhelinauttamisesta. Koulutus järjestetään Forssassa, paikkana tulee olemaan joko Eerikkilän urheiluopisto tai Hotelli Forssa. Liitteessä alustava ohjelma. 

Olemme sopineet, että myös meidän puhelinpäivystäjät ovat tervetulleita koulutukseen (piirirajoista välittämättä). Suosittelen lämpimästi osallistumista, mikäli koet tarvitsevasi lisää koulutusta puhelinauttamistyöhön ja asiakkaan kohtaamiseen puhelun aikana. Myös, mikäli koet halukkuutta toimia jatkossa Punaisen Ristin auttavassa puhelimessa erilaisten onnettomuus- tai häiriötilanteiden yhteydessä, on tämä kurssi hyvä suorittaa.

Ilmoittautuminen ohjelman mukaisesti 22.2. mennessä Tuula Luomalle (yhteystiedot liitteessä). Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä, että toimit hiv-puhelinpäivystyksessä!

Matkoissa 40 euron omavastuu, sen ylittävältä osalta korvataan M2-laskua vastaan matkat edullisimman kulkuneuvon mukaan.