Tikkakosken osasto liitetään Jyväskylän osastoon 1.1.2017

Suomen Punaisen Ristin Tikkakosken osasto on toiminut Tikkakoskella vuodesta 1974. Tikkakosken osaton jäsenmäärä on tällä hetkellä 98.

Punaisen Ristin Tikkakosken osasto piti ylimääräisen kokouksen 1.9.2016, jossa se päätti osaston purkamisesta ja liittämisestä Jyväskylän osastoon 1.1.2017 lukien.

Tikkakosken alueen vapaaehtoiset tahtoivat vähentää hallintoa ja keskittyä itse vapaaehtoistoimintaan.

Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin piirihallitus hyväksyi osastoliitoksen 17.12.2016 pidetyssä kokouksessa. Tikkakosken osasto liitetään Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osastoon 1.1.2017 lukien.

Jyväskylän osaston tavoitteena on, että Punaisen Ristin paikallinen vapaaehtoistoiminta Tikkakoskella jatkuu, vaikka hallinnollisesti se liitetään Jyväskylän osastoon. Näitä toimintamuotoja ovat esimerkiksi Nälkäpäivä -keräys sekä Tikkakoskella eri järjestöjen, Jyväskylän vanhusneuvoston, kaupunkiseurakunnan ja kunnan kanssa yhteistyössä järjestämät virkistystilaisuudet alueen päiväkeskuksessa.

Leena Tiainen Tikkakoskelta on valittu Jyväskylän osaston hallitukseen 2017 - 2018.

Tikkakosken osasto kiittää kaikkia vuosien varrella toiminnassa mukana olleita ja toivottaa joulurauhaa ja onnellista tulevaa vuotta!