Ystävätoiminnan peruskurssi nuorten ystävätoiminnan painotuksella (12 t) TILAA!

18.2.2017 10:00 - 25.2.2017 16:00
Tule mukaan kaveriksi 15–29-vuotiaalle nuorelle! Uusia 18–29-vuotiaita vapaaehtoisia tarvitaan lisää. Siksi kannattaa osallistua ystävätoiminnan peruskurssille lauantaina 18.2. ja 25.2.2017 klo 10−16 Helsingin Kampissa.
Hanna Linnakko
Kuvaaja: Hanna Linnakko
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Kurssi on Punaisen Ristin jäsenille ilmainen, muille 20 e. Huom! Lounas on omakustanteinen
Järjestäjä: 
Suomen Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piiri

ILMOITTAUDU TÄSTÄ  Kurssille ehtii vielä ilmoittautua. Ilmottautumisaikaa on jatkettu 15.2.2107 asti.

Ystävätoiminnan peruskurssilla annetaan perustiedot Punaisen Ristin ystävätoiminnasta, ihmisten kohtaamisesta ja eri toimintamuodoista. Tämän kurssin pääpaino on nuorten ystävätoiminnassa. Kurssista saa todistuksen, kun osallistuu molemmille kerroille.

 
Kavereiden lisäksi tarvetta on ohjaajista, jotka vetävät nuorille aikuisille suunnattuja hengailuiltoja. Näitä iltoja pidetään 1–2 kertaa kuukaudessa suomeksi ja englanniksi. Illoissa vietetään aikaa rennossa tunnelmassa, lautapelien ja muun ohjelman parissa. Ryhmiä ohjataan yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa.
 
Ystäväkurssin jälkeen sinut vielä haastatellaan ja perehdytetään tehtävääsi.  Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä on tullut voimaan 1.5.2014. Rikosrekisteriote tullaan pyytämään niitä vapaaehtoisilta, jotka tulevat toimimaan kahdenkeskisenä ystävänä alaikäiselle tai jotka ohjaavat yksin ryhmää, jossa on pääsääntöisesti alaikäisiä ja kun toiminta on säännöllistä.
 
Lisätietoa nuorten ystävätoiminnasta löytyy nettisivuiltamme.
 
Tervetuloa!