SPR Varsinais-Suomen piiri mukana #yksiturku-kampanjassa

Punaisen Ristin ystävätoiminta on mukana #yksiturku-kampanjassa, jonka tarkoituksena on saada kantasuomalaiset ja maahanmuuttajataustaiset turkulaiset harrastamaan ja tekemään asioita yhdessä. Osana kampanjaa turkulaisille jaetaan #yksiturku-lippuja, joilla voi hankkia maksuttomia ja edullisia lippuja muun muassa Turun filharmonisen orkesterin konsertteihin, museoon tai uimaan ja kuntosalille Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleihin. #yksiturku-lippu on tarkoitettu käytettäväksi uuden maahanmuuttajataustaisen kaverin kanssa.

#yksiturku-kokemuksien kautta mukaan ystävätoimintaan!

#yksiturku-kampanja tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä harjoittelemaan monikulttuurista ystävätoimintaa ja kampanjaan osallistuneita rohkaistaan jatkamaan kohtaamisia Punaisen Ristin ystävätoiminnassa. Ystävätoiminnan lyhytkurssin ja Tulijan tukena ja ystävänä -kurssin käytyä voi ilmoittautua mukaan ystäväksi ja olla tukemassa Suomeen muuttaneiden askeleita.  Seuraavat ystäväkurssi Turussa järjestetään 21.11. ja Tulijan tukena ja ystävänä -kurssi 26.11.

Ota startti ystävätoimintaan jo nyt ja hae oma #yksiturku-lippusi taide- ja toimintatalo Vimman asiakaspalvelusta (Aurakatu 16) marraskuun aikana arkisin klo 9–20. Lippujen hakemisen yhteydessä saa turkulaiskavereita kaipaavien maahanmuuttajaryhmien yhteystiedot. Kun soittaa tai lähettää sähköpostia yhteen niistä saa itselleen kaverin toimintaan.

Ystäväkurssin ajankohdat löytyvät osoitteesta https://rednet.punainenristi.fi/varsinais-suomi. Lisätietoja voi kysyä myös monikulttuurisuustoiminnan kehittäjä Pauliina Pensikkalalta, pauliina.pensikkala@redcross.fi/ 0207 01 2419

Lisätietoja #yksiturku-kampanjasta saa Turun kaupungin kampanjakoordinaattori Kati Leskiseltä, kati.leskinen@redcross.fi / 040 642 8456 tai Facebookista haulla Monikulttuurisuus Turussa.