Avoimet työpaikat

Koordinoiva sosiaalityöntekijä

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190:sta kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla. Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea ja henkilökuntamme tukee heitä.

SPR:n Satakunnan piirillä on vastaanottokeskukset Porissa ja Raumalla. Vastaanottokeskus tarjoaa asukkaille majoitus-, sosiaali- ja terveyspalveluita. Vastaanottokeskuksen asukkaissa on paljon myös lapsiperheitä.

Haemme moniammatilliseen työryhmäämme koordinoivaa sosiaalityöntekijää äitiysloman sijaisuuteen vähintään vuodeksi. Työ alkaisi tammikuussa 2020 tai sopimuksen mukaan.
Koordinoivan sosiaalityöntekijän tehtävänä on vastata yhdessä sosiaaliohjausta tekevien kanssa sekä Porin että Rauman vastaanottokeskusten asiakkaiden, kansainvälistä suojelua hakevien sosiaalipalveluista. Työnkuvaan sisältyy muun muassa asiakkaiden neuvonta, ohjaus ja psykososiaalinen tuki. Sosiaalityöntekijä keskittyy erityistä tukea tarvitsevien palvelutarpeiden arviointiin. Sekä asiakkaisiin liittyvä viranomaisyhteistyö.

Koordinoiva sosiaalityöntekijä koordinoi ja kehittää vastaanottokeskusten sosiaaliohjausta tekevien työryhmää.

Edellytämme hakijalta sosiaalityöntekijän tutkintoa ja Valviran myöntämää ammatinharjoittamisoikeutta. Hakijalta vaaditaan työkokemusta lastensuojelutyöstä ja vähintään 2 vuoden kokemusta sosiaalityöntekijän tehtävistä.

Odotamme työntekijältä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä valmiuksia moniammatilliseen työryhmätyöskentelyyn. Kyky sietää muutoksia ja epävarmuutta on eduksi työssä.
Koordinoiva sosiaalityöntekijä tekee pääsääntöisesti toimistotyöaikaa (klo 8-16) ja etätyömahdollisuus on tarpeen vaatiessa myös olemassa. Joustamme työajoissa. Valittu työntekijä tulee työskentelemään moniammatillisessa työryhmässä, johon osallistuu muun muassa vastaanottokeskuksien sosiaaliohjaajia ja terveydenhoitajia.

Tarjoamme työntekijälle työnohjausta, runsaasti koulutusta ja kahden työyhteisön tuen.

Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus tai työterveyshuollon todistus terveydentilan soveltuvuudesta tehtävään.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Hakemus, CV ja palkkatoive lähetetään 20.10.2019 mennessä Juho Suoramaalle, juho.suoramaa@redcross.fi.

Lisätiedot:
Johtaja Juho Suoramaa, juho.suoramaa@redcross.fi
Koordinoiva sosiaalityöntekijä Susanna Nordlund, susanna.nordlund@vokki.fi