Yleiskokousfoorumi Kuopiossa 8.11. (Joensuun tilaisuus 9.11. PERUTTU)

8.11.2016
Maria T Lehtman
Kuvaaja: Maria T Lehtman
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kokoukset
  • Muut tapahtumat
Järjestäjä: 

Lämpimästi tervetuloa pohtimaan Suomen Punaisen Ristin toiminnan suuntaa seuraavalle yleiskokouskaudelle yhteiseen yleiskokousfoorumiin

  • 8.11. klo 17 alkaen Kuopion aluetoimistolla (Puijonkatu 9)
  • 9.11. klo 17 alkaen Joensuun piiritoimistolla (Kauppakatu 35)  PERUTTU!

Tilaisuuden järjestää Savo-Karjalan piiri yhdessä keskustoimiston kanssa.

Foorumin tavoitteena on valmistella tulevaa yleiskokousta sekä sen jälkeisen kolmivuotiskauden toimintaa yhdessä keskustellen ja ideoiden. Haluamme kuulla näkemyksiänne erityisesti toimintalinjauksen 2018 - 2020 keskeisistä sisällöistä ja kehittämiskohteista. Mikä on ollut hyvää nykyisessä linjauksessa, mihin tarvitaan muutosta? Mitkä ovat keskeisiä muutoksia toimintaympäristössämme? Lisäksi keskustelemme mm. yleiskokoukselle tehtävistä sääntöuudistusesityksistä.

Nyt on siis vaikuttamisen aika ja paikka!

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki osaston luottamushenkilöt ja vapaaehtoiset, jotka haluavat vaikuttaa tulevan toimintalinjauksen sisältöön tai joita kiinnostaa sääntöuudistus.

Mukaan voi ilmoittautua viimeistään pe 28.10. mennessä sähköpostitse saka.osastontuki@punainenristi.fi tai puhelimitse 0400 158 390 (arkisin klo 9-15).

Muistathan ilmoittautuessasi mainita osallistutko Kuopion vai Joensuun tilaisuuteen.

 

Etukäteistehtävänä on tutustua taustamateriaaliin rednetin Yleiskokous 2017-sivulla https://rednet.punainenristi.fi/node/41113

Katsele materiaalia ja mieti seuraavia kysymyksiä valmiiksi kun tulet kutsufoorumiin:

- Mitä ajatuksia edellä mainittu ennakkomateriaali sinussa herätti?

- Mistä teemasta sinä haluaisit keskustella?

Ps. Yleiskokoukseen valmistautumista voit seurata rednet.punainenristi.fi/yleiskokous –sivulla, tiedot päivittyvät sitä mukaan kun Yleiskokous Helsingissä 10.- 11.6.2017  lähestyy. Sivustolla voit seurata mm. sääntöuudistuskeskustelun edistymistä.