Tukea ja apua netistä

"Sekasin_Chat päivystäjiä Rekolan kartanolla"

Olemme mukana Sekasin-chatissa, jossa nuori voi keskustella anonyymisti luotettavan aikuisen kanssa mistä tahansa mieltä painavasta asiasta. Mediassa näkyvien järkyttävien tapahtumien, kuten onnettomuuksien, jälkeen voimme järjestää nuorille myös ryhmächatin.

Punaisen Ristin Nuorten turvatalot ovat mukana tarjoamassa nuorille tukea ja apua erilaisiin huoliin Sekasin-chatissa. Työntekijöiden lisäksi nuoria auttavat chat-peruskoulutuksen käyneet vapaaehtoiset.

SEKASIN247.FI : Chatia ylläpitävät ja koordinoivat MIELI Suomen Mielenterveys ry ja Punainen Risti, ja sitä toteutetaan usean järjestön ja muun toimijan yhteistyönä. Suomen kaikki viisi Nuorten turvataloa ovat mukana Sekasin-chatissa. Sekasin-chat on valtakunnallinen nuorten keskustelupalvelu, joka tukee mielen hyvinvointia ja mielenterveyden ongelmista selviämistä. Chat on todella suosittu palvelu: vuonna 2019 sinne tehtiin lähes 136 000 yhteydenottoa ja 21 000 näistä pääsivät jonosta läpi keskusteluun saakka. Erityisesti iltaisin nuoret saattavat joutua jonottamaan chattiin. http://sekasin247.fi/

 

SEKASIN CHATIN LISÄKSI MEIDÄT LÖYTÄÄ MYÖS DISCORD-ALUSTALTA, JOHON AVASIMME NUORTEN OLOHUONEEN! (Lue lisää: https://rednet.punainenristi.fi/node/59603)