Nälkäpäivä käynnistyi syysauringon lämmössä

Virve Karling
Kuvaaja: Virve Karling
"Jani Sirkka lähdössä ensimmäistä kertaa elämässään kerääjäksi. Jani kertoi huomanneensa netistä, että kerääjiä tarvitaan ja päättänyt viettää vapaapäivänsä keräämällä."
Virve Karling
Kuvaaja: Virve Karling
"Leivänmyyntiä Jyväskylässä."
Virve Karlling
Kuvaaja: Virve Karlling
"Hankasalmen osasto myi hernekeittoa Nälkäpäivä -tapahtumassa."
Susanna Kivisalo
Kuvaaja: Susanna Kivisalo
"Ilmajoen osaston kerääjät Riikka Karjanlahti (vas) ja Liisa Erkkilä (oik) vaihtoivat vahtivuoroa. Riikka on ollut lapsesta asti kerääjänä, nyt jo lähes 20 kertaa."
Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Laukaan osaston leivänmyynnissä iloittiin keräyksen alkamisesta."

Länsi-Suomen piirin osastojen Nälkäpäivä -keräys käynnistyi tänään lämpimässä syyssäässä. Keräyksen avulla Punaisen Ristin vapaaehtoiset auttajat voivat auttaa eri puolilla maailmaa.

Perinteisesti piirin aktiivisimpiin keräyspisteisiin vuosi toisensa jälkeen lukeutuvan Jyväskylän keräyskeskuksessa Sammonkadulla oli kova kuhina jo aamupäivällä. Paikan päältä tavoitettu terveydenhuollon suunnittelija Virve Karling kertoo, että kävelykadulla oli myyty 200 litraa hernekeittoa jo puoleen päivään mennessä ja innokkaita kerääjiä olevan paljon.

Osastot jatkavat tänään käynnistynyttä keräystä lauantaihin asti. Voit osallistua esimerkiksi lähtemällä kerääjäksi tai sujauttamalla kolikon lippaaseen paikkakuntasi Punaisen Ristin osaston keräyspisteellä.