Tervetuloa Nälkäpäiväkerääjäksi!

Nälkäpäivä järjestetään tänä vuonna 36. kerran 15.-17.9.2016. Ensimmäisen kerran se järjestettiin v. 1980. Nälkäpäivän aikana kerätään rahaa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Varoja ei sidota etukäteen mihinkään kohteeseen, joten ne ovat käytettävissä nopeasti siellä, missä avun tarve on suurin. Rahoilla voidaan auttaa luonnonkatastrofien ja konfliktien uhreja maailmalla sekä Suomessa: apua annetaan perheille, jotka ovat äkillisissä onnettomuuksissa joutuneet vaikeaan tilanteeseen. Tällainen tilanne voi olla vaikkapa tulva, tulipalo tai rikoksen uhriksi joutuminen.

Jokaisesta katastrofirahastoon päätyneestä eurosta päätyy vähintään 85 senttiä avustuskohteeseen. Katastrofirahaston sääntöjen mukaan keräyskulut saavat olla korkeintaan 15 prosenttia. Katastrofirahaston säännöt ja tiukka valvonta säätelevät lahjoitettujen rahojen käyttöä.  

Mitä rahalla saa?

- 4e lämmin huopa

- 10e 4kpl vesikanistereita

- 18e äitiyspakkaus

- 90e antibioottikuuri 100:lle lapselle tulehdusten parantamiseksi

Ota rohkeasti yhteyttä osastomme puheenjohtaja Sirkka-Liisa Isotaloon jos haluat lähteä mukaan keräämään. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta ja tuntikin ajastasi riittää. Keräyspaikkojamme Lempäälässä ovat mm. Ideapark, Kuljun kartano, S-Market ja K-kaupan edusta keskustassa. Sirkka-Liisaan saat yhteyden puhelimella: 0400-588812 tai sähköpostilla: sirkka-liisa.isotalo (a) kolumbus.fi

Nälkäpäiväkerääjän lyhyt vinkkivideo:

https://youtu.be/SIRDVjTG_q8?list=PLd8ziwoPNU8Ih7Y6_HdY50MyxW-MAXXqO