Nuorten ystävätoiminta

Hanna Linnakko
Kuvaaja: Hanna Linnakko
Outi Mustonen
Kuvaaja: Outi Mustonen

Hengailuillat/Hang out evenings

Hengailuilloissa vietetään aikaa rennossa ilmapiirissä ilman päihteitä. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa. Illat ovat avoimia kaikille nuorille aikuisille, maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Hengailuillat ovat kevään 2021 osalta tauolla koronatilanteen vuoksi.

 

Nuorten aikuisten kohtaamiskahvilat (tauolla keväällä 2021)
Tule mukaan kohtaamiskahviloihin tutustumaan uusiin ihmisiin tai auttamaan järjestelyissä vapaaehtoisen roolissa!

Helsingin kohtaamiskahvila kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-19 Kahvila Bruketin tiloissa osoitteessa Kaikukatu 4b, 00530 Helsinki.
Lisätietoja: nuoret.sprkeskihelsinki@gmail.com(linkki lähettää sähköpostin)

sekä Myllypurossa perjantaisin klo 17-19. (Liikuntamylly, c-ovi, portaat alas)
Lisätietoja: maria.koskijoki@punainenristi.fi (linkki lähettää sähköpostin)

Espoon kohtaamiskahvila kokoontuu tiistaisin klo 17-19 Leppävaarassa Raitin Pysäkillä. Voit tulla mukaan toimintaan ilmestymällä paikalle kahvilan ollessa auki tai voit kysellä lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maria.koskijoki@punainenristi.fi 

Vantaan kohtaamiskahvila asukastila Kafnetissa maanantaisin klo 18-20 sekä keskiviikkoisin klo 16-19. Osoite: Rautkallionkatu 3.
Lisätietoja: maria.koskijoki@punainenristi.fi(linkki lähettää sähköpostin)

 

Nuorten aikuisten illat Myyrmäen nuorisotalolla tiistaisin klo 17-20. Mukaan voi tulla yhdelle kerralle tai joka kerta. Toiminta on avointa kaikille. Yhteistyössä Vamos, R3 ja Vantaan nuorten turvatalo.

 

Haluatko itsellesi verkkoystävän? Käy täyttämässä yhteystietosi tämän linkin kautta: https://spr-vati-web.azurewebsites.net/verkkoystava
Luotettavan verkkoystävän kanssa voit käydä kahdenkeskisiä, anonyymejä keskusteluja esimerkiksi sähköpostitse tai jonkin pikaviestisovelluksen avulla. Punaisen Ristin ystävävälityksen sinulle osoittama verkkoystävä on pysyvä ja voitte keskenään sopia, kuinka usein viestittelette. Toiminta on suunnattu kaiken ikäisille.