Järjestömme säännöt uudistetaan

Suomen Punaisen Ristin yleiskokous on päättänyt uudistaa järjestömme säännöt. Uudet säännöt hyväksyy yleiskokous kesäkuussa 2017 Helsingissä.

Tavoitteena on luoda säännöt, jotka parhaiten tukevat Punaisen Ristin toimintaa tulevaisuudessa.

Mitä jokainen meistä voi tehdä?

Kevääseen 2016 mennessä on pidetty osastoissa ja piireissä ympäri Suomen lähes 30 sääntötyöpajaa. Lisäksi sääntöjen lakiteknisen tarkistuksen sekä mm. hyvän hallintotavan edellytysten pohjalta on tehty muutosehdotuksia.

Järjestön hallitus toivottaa kaikki halukkaat osastot, piirit ja järjestön jäsenet kommentoimaan sääntötyöpajoissa tulleita muutosehdotuksia sähköisellä kyselyllä.

Lisää aiheesta ja linkki sähköiseen kyselyyn löytyy Sääntöuudistus-sivulta.

osastoissa ja piireissä ympäri Suomen lähes 30  sääntötyöpajaa (tuloksia näistä pajoista löydät liitteissä alla). Lisäksi sääntöjen lakiteknisen tarkistuksen sekä mm hyvän hallintotavan edellytysten pohjalta on tehty muutosehdotuksia. - See more at: https://rednet.punainenristi.fi/saantouudistus#sthash.kb3ygG7N.dpuf
Kevääseen 2016 mennessä on pidetty osastoissa ja piireissä ympäri Suomen lähes 30  sääntötyöpajaa (tuloksia näistä pajoista löydät liitteissä alla). Lisäksi sääntöjen lakiteknisen tarkistuksen sekä mm hyvän hallintotavan edellytysten pohjalta on tehty muutosehdotuksia. - See more at: https://rednet.punainenristi.fi/saantouudistus#sthash.kb3ygG7N.dpuf