Nettiohjeet

Tapahtumien syöttäminen 

Kun järjestätte rasisminvastaisen tapahtuman, muistattehan syöttää sen RedNetin kautta yhteiseen tapahtumakalenteriin, jolloin oikein päivitettynä tapahtumat ilmestyvät piirisi/osastosi sivuille RedNetiin ja myös pääsivujen tapahtumakalenteriin osoitteessa punainenristi.fi. Katso alla liitteenä olevat yksityiskohtaisemmat tapahtumansyöttöohjeet. Ohessa rasisminvastaiseen kampanjaan liittyvät lyhytohjeet:

 • Rekisteröidy tai kirjaudu sisään RedNettiin etusivulla osoitteessa http://rednet.punainenristi.fi
 • Jos olet osastosi nettipäivittäjä, ilmoita tästä piirillesi, niin saat oikeudet syöttää tapahtumia osastosi sivulle. Muista syöttää tapahtumat myös tämän ryhmän sivulle.
 • Kampanjasivuille eirasismille.fi/asennetalkoot linkitetään kampanjaan liittyvät tapahtumat sekä esimerkiksi monikulttuurisen toiminnnan kurssit.
 • Tapahtumiin ja kursseihin laitetaan seuraavat tägäykset, eli tunnisteet:

  - Näytä tapahtuma Punaisen Ristin pääsivulla: rasti ruutuun
  - Ryhmät näkyvyys: Rasisminvastainen viikko (ja esim. oma osastosi/piirisi)
  - Sisällön näkyminen ryhmässä: julkinen
  - Kategoriat ja tägit: monikulttuurisuus
  - Kampanja: rasisminvastainen kampanja

Osaston omat uutiset

Jos osastollasi on jo omat sivut RedNetissä ja teiltä löytyy intoa ja puhtia omien uutisten tekemiseen, niin ei muuta kuin kirjoittamaan! Aivan kuten tapahtumatkin, myös paikallisuutisen voi laittaa näkymään myös tämän ryhmän (SPR Rasisminvastainen viikko) sivuilla ja se on myös kannatettavaa.