Ohjaajaksi uuteen suomen kielen keskustelukerhoon?

Jussi Vierimaa / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Jussi Vierimaa / Suomen Punainen Risti

Uusi suomen kielen keskustelukerho aloittaa toimintansa Kallio-Käpylän osastossa toukokuun puolivälissä. Toiminnan tarkoitus on tarjota ammatilliseen koulutukseen valmentavalla kurssilla (VALMA) oleville maahan muuttaneille opiskelijoille mahdollisuus kielitaidon kohentamiseen vapaamuotoisen keskustelun merkeissä. Tarkempi ohjelma muotoillaan yhdessä osallistujien kanssa ja heidän kielitaitonsa mukaan.

Kerhoon etsitään nyt ohjaajia ja keskustelun virittäjiä keskustelemaan esimerkiksi ajankohtaisista aiheista tai helppojen lehtiartikkelien pohjalta. Ohjaajaksi ryhtyminen ei edellytä aiempaa kokemusta kielten opettamisesta. Kerho kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 12.5.2016 kello 15.15-17.00 osaston toimitilalla (Hämeentie 85-89), ja kokoontumiset jatkuvat tästä eteenpäin säännöllisesti viikoittain kesätaukoa lukuun ottamatta.

Kiinnostuneet ovat myös tervetulleita suunnittelupalaveriin keskiviikkona 4.5.2016 klo 15. Myös suunnittelupalaveri järjestetään osaston toimitilalla (Hämeentie 85-89).

Lisätietoa ja ilmoittautumiset suunnittelupalaveriin: Marja Pakaste, marja.pakaste(at)kolumbus.fi.