Lapin piirin nuorisotoimikunta 2016

Kirsi Salo
Kuvaaja: Kirsi Salo
"Kuvassa Lapin nuorisotoimikunta v. 2016. Vas. Lake Kyaw, Ibrahim Alhassan, Sari Hakko, Jonna Horneman, Aino Räisänen, Veera Röyttä, Maria Poikajärvi ja Marjo Pätsi. Kuvasta puuttuvat Maria Juntunen ja Anne Luiro."
 

Nuorisotoimikunnan jäseniksi uusia toimijoita

Nuoret olivat päättäneet järjestää rekrytointipäivän saadakseen toimikuntaan uusia jäseniä ja se todellakin kannatti. Päivä oli oikein onnistunut. Paikalla oli 15 henkilöä, joista ihan uusia tai vasta toimintaan mukaan tulleita oli suurin osa.  Edustettuina olivat Kemin, Kittilän, Tornion ja Rovaniemen ja Pellon nuoret.   Päivän aikana nuoret saivat tutustua toisiinsa, saivat perehdytyksen "kokoustamiseen" ja pääsivät valitsemaan toimikunnan jäsenet. 

Toimikuntaan valittiin:

Ibrahim Alhassan, Rovaniemi

Sari Hakko, Kittilä

Jonna Horneman Pello, puheenjohtaja

Lake Kyaw, Kemi

Maria Poikajärvi, Rovaniemi, varapuheenjohtaja

Marjo Pätsi,  Rovaniemi, sihteeri

Aino Räisänen, Tornio

Veera Röyttä, Tornio

Maria Juntunen , Rovaniemi 

Anne Luiro (asiantuntijajäsen), Rovaniemi

Uusi toimikunta aloitti toimintansa samantien ja piti ensimmäisen kokouksensa valinnan jälkeen.  Toimikunta päätti mm. lähestyä kaikkia nuorisojäseniä Lapin piirissä  ja siitä onkin lähdössä kohtapuoliin mm."etanapostia." Päivä päätettiin ruokailemalla kaupungilla ja kisailemalla MegaZonessa.  

Nuorisotoiminta on vahvasti esillä seuraavan kerran Järjestöseminaarissa lauantaina 23.4.2016 Luostolla. Nuorten Messuilla voi tutustua tarkemmin toimikuntaan,   Nuorten kaveritoimintaan, Tuplaus-kampanjaan ja saada vinkkejä nuorten perehdyttämiseen osaston toimintaan.