Ilmoittaudu mukaan kaikkien festaritoimijoiden yhteiseen täydennyskoulutukseen

Harri Mäenpää
Kuvaaja: Harri Mäenpää

Tampereella ja Sastamalassa 21.–22. toukokuuta järjestettävässä koulutuksessa festarivapaaehtoiset oppivat uutta, kuulevat ajankohtaisista aiheista ja osallistuvat työpajoihin. 

Täydennyskoulutuksen lauantain seminaarissa aiheina ovat muun muassa uudet ensiapuohjeet, Punaisen Ristin vapaaehtoistyö ja lastensuojelu, tapaturmien ehkäisy, päihdetietous sekä henkinen tuki. Päivän aikana käsitellään lisäksi kesäkumikampanjaa, viestintää ja tulevan kesän ajankohtaisia asioita.

Sunnuntaina osallistujat pääsevät syventymään työpajoissa valitsemiinsa aiheisiin. Tarjolla on työpajat päihde-ensiavusta ja haittojen vähentämisestä, tapahtumaviestinnästä ja sosiaalisesta mediasta, ensiapupäivystysten suunnittelusta sekä auttajana toimimisesta haastavissa tilanteissa, kuten seksuaalinen väkivalta ja lastensuojelu.

Osallistujat pääsevät myös testaamaan selviytymistaitojaan Punaisen Ristin katastrofiaiheisessa "Escape Carissa", joka tulee olemaan näkyvä osa kesän tapahtumia. Tule paikan päälle kokeilemaan ja kuulemaan lisää! 

Koulutus on tarkoitettu kaikille Punaisen Ristin festarityötä tekeville: ensiapupäivystäjille, päihdepäivystäjille, hiv/seksuaaliterveystoimijoille ja henkisen tuen vapaaehtoisille. Koulutukseen on mahdollista osallistua vain lauantaiksi, sunnuntaiksi tai koko viikonlopuksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://rednet.punainenristi.fi/node/35502

Liitetiedostot: