Rasisminvastainen viikko käynnistyy!

Myös Helsingin ja Uudenmaan piirin alueella järjestetään useita tapahtumia viikon 12 aikana. Näistä ja muissa piireissä toteutuvista tapahtumista löydät lisätietoa Ei rasismille -hankkeen tapahtumakalenterista: http://eirasismille.fi/tapahtumakalenteri

SPR Helsingin ja Uudenmaan piiri starttaa viikkoon ja juhlistaa rasisminvastaista päivää 21.3.2016 iltatilaisuudella performanssin, paneelin ja palkitsemisen merkeissä – paikkana Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu (TeaK) Helsingissä osoitteessa Haapaniemenkatu 6.

Ilmoittautua kannattaa nyt! 
https://www.lyyti.in/rasisminvastainenpaiva

Pakolaisesta suomalaiseksi –kotoutumista ja yhdenvertaisuutta yhteisvoimin

OHJELMA

18:00         Tekemään tänne on tultu eikä olemaan

- paneelikeskustelu pakolaisprosessin vaikutuksista yksilöön sekä toiminnallisuuden ja osallisuuden merkityksestä kotoutumiseen

Keskustelijoina SPR:n maahanmuuttajaohjelman päällikkö Johanna Matikainen, Turun kriisikeskuksen Serene-hankkeen kriisipsykologi Antti Klemettilä, Monik ry:n projektipäällikkö Liban Ismail, SPR:n vapaaehtoiset ystävätoimijat Kaisa Berg ja Anneli Davidsson sekä turvapaikanhakijoita pääkaupunkiseudulta. Paneelin juontaa Tino Singh.

19:00         Made in Baghdad –performanssi

Forssassa asuvan irakilaistaustaisen teatteriohjaajan, Bakr Hassan:on, esitys kuvaa pakolaisuuden tarinaa koskettavasti ja vaikuttavasti.

Ensiesitys pääkaupunkiseudulla!

19:30    Ennakkoluuloton edelläkävijä-tunnustus

SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila luovuttaa vuoden 2016 tunnustuksen.

20:00         Tilaisuus päättyy

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!