Promon yhteiseltä osalta varmuutta toimintaan

Sirpa Lehtimäki
Kuvaaja: Sirpa Lehtimäki
"Varainhankintatapahtuman suunnittelu käynnissä"
Sirpa Lehtimäki
Kuvaaja: Sirpa Lehtimäki
Sirpa Lehtimäki
Kuvaaja: Sirpa Lehtimäki
"Tällainen on promo"

Promon yhteiseltä osalta varmuutta toimintaan

Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna pidetyllä Promon yhteisellä osalla oli osallistujia Varsinais-Suomen lisäksi HUP:sta ja Kaakkois-Suomen piirin alueelta. 

-Kurssilta odotin etenkin ryhmän ohjaamiseen liittyviä juttuja, ja koulutus antoikin varmuutta toimia ryhmässä, kertoo SPR Kaarinan osaston sihteeri Maija Söderblom. - Koulutuksessa tykkäsin eniten ryhmän ohjaamisen harjoituksista, joista osa tehtiin pareittain ja osa isompana ryhmänä. Hienoa oli, että ryhmässä oli niin innostunut ja positiivinen henki. 

Promo-kurssilla oli yhteensä kolmetoista kurssilaista, joiden kiinnostuksen kohteet olivat erilaisissa vapaaehtoistoiminnan muodoissa. - Monikulttuurisuustoiminnasta kiinnostuneita kurssilaisia oli mukana useampi, ja heidän kanssaan oli helppoa jakaa kokemuksia, jatkaa Maija Söderblom. - Olin itse ainoa osallistuja omasta osastostani ja se toimi ihan hyvin. Kurssin aikana tuli mieleen, että ehkä enemmän iloa ja hyötyä olisi ollut, jos osastosta olisi ollut mukana toinenkin. Yhdessä olisi voitu suunnitella osaston juttuja konkreettisesti eteenpäin, vinkkaa Maija ja toteaa vielä: "Kaiken kaikkiaan SPR kouluttaa ja tukee erinomaisesti vapaaehtoisiaan."

---

Sirpa Lehtimäki, SPR Varsinais-Suomen piiri