Kulttuuriystävät Turun taidemuseossa 2.3.2016!

SPR Turun osaston arkisto
Kuvaaja: SPR Turun osaston arkisto
SPR Turun osaston arkisto
Kuvaaja: SPR Turun osaston arkisto
"Kulttuuriystävät tutustuivat ennakkoon Turun taidemuseon näyttelyyn 24.2.2016 museolehtori Elli Liipon johdolla."

Kaipaatko seuraa taidenäyttelyihin, teatteriin tai vaikkapa jalkapallo-otteluun? Tiesitkö, että Turun osaston ystäväpalvelu välittää myös Kulttuuriystäviä? Tule tutustumaan Kulttuuriystäviimme Turun taidemuseoon keskiviikkona 2.3.2016 klo 12.00-15.00!

Turun taidemuseossa (Aurakatu 26) vietetään Senioripäivää, jonka aikana pääset tutustumaan museon uusiin näyttelyihin ja osallistumaan opastetuille näyttelykierroksille pääsylipun hinnalla. Suomen Punaisen Ristin Turun osaston Kulttuuriystävät tarjoavat Senioripäivässä kiertelyapua ja tukea paikalle saapuville senioreille, ja jakavat heidän kanssaan kulttuuripäivän kokemuksia.
Tämä on oivallinen tilaisuus päästä tutustumaan Kulttuuriystäviimme! Mikäli kiinnostut käyttämään Kulttuuriystävien palveluja jatkossa, voit jättää yhteystietosi heille taidemuseolla, niin otamme sinuun yhteyttä!

Voit myös tilata Kulttuuriystävän mukaasi Senioripäivään jo etukäteen! Kulttuuriystävä tilataan SPR:n Turun osaston ystävävälityksestä p. 046 920 4142 (ma-pe 10-14).

Lähde kanssamme nauttimaan kultuurista!

***

Kulttuuriystävät ovat tehtäväänsä koulutettuja vapaaehtoisia, joiden kanssa ikäihmisen on turvallista ja mukavaa lähteä tutustumaan kulttuuririentoihin. Kulttuuriystävä pääsee ikäihmisen mukana maksutta yhteistyö-kohteisiin, joten palvelusta ei synny tilaajalle lisäkuluja. Vain mahdollinen oma pääsymaksu sekä yhteiset matkakulut ikäihmisen kodin ja vierailukohteen välillä tulee kustantaa.

Kulttuuriystävien yhteistyökohteita ovat Turun Kaupunginteatteri, Turun Filharmonisen Orkesterin konsertit, Forum Marinum, Kaarina-Teatteri, Turun Taidemuseo, Turun Konservatorion Kamarikuoron konsertit, FC Interin jalkapallo-ottelut Veikkausliigassa, Taideakatemian esittävä taide (sirkus, teatteri, nukketeatteri, tanssi) ja Tanssiteatteri ERI.