Kopio sisällöstä: Ystävänpäivä 2016

Savitaipaleen ystävätoimijat
Puhelin: 
0451321850
Sähköposti: 
paulahakkinennettifi@gmail.com

Ystävänpäivä on Suomen Punaisen Ristin tärkeimpiä kampanjoita. Silloin voimme näyttää kautta maan, miten moninaista ystävätoimintamme on. Samalla kerromme, miten se voi tuoda sisältöä niin yksinäisen vaarin kuin tietään etsivän nuoren elämään. Ystävänpäivänä lievitämme yksinäisyyttä ja osoitamme ystävyyden ja yhteisöllisyyden voiman käytännössä. Vinkki! Seuraa ja jaa sisältöä ystävänpäivätapahtumista sosiaalisessa mediassa hashtagilla #oleystävä. 

Liity ryhmään saadaksesi ajantasaiset ohjeet ja aineistot.

Huom! Ystävänpäivän palautekysely löytyy Ohjeet-välilehdeltä, kun kirjaudut sisään. 

 

Uutiset

Alueelliset tapaamiset käynnistyvät viikolla 10 ti 5.3. Sysmällä ja Kouvolassa. Keskiviikkona 6.3. tavataan Kotkassa. Kierros huipentuu to 7.3. Lappeenrannan, Ristiinan ja Savonlinnan tapaamisiin.

Alueelliset osastotapaamiset on tarkoitettu kaikille osastojen luottamushenkilöille ja vapaaehtoisille. Illoissa käsitellään ajankohtaisia asioita osastojen toiminnan kannalta. Osastotapaamiset tarjoavat myös oivan tilaisuuden tutustua naapuriosastojen vapaaehtoisiin ja suunnitella yhteisiä tapaamisia yms. alueella.

5. - 7.10. Imatralle kokoontuu iso joukko vpaaehtoisia koulutusasioiden äärelle Superkoulutusviikonloppuun! Tarjolla on monenlaista koulutusta, joista jokainen varmasti löytää itselleen mielenkiintoiset sisällöt. 

Koska viikonlopun toteutuminen varmistui ensimmäiseen ilmoittautumisaikaan mennessä, pystymme jatkamaan ilmoittautumisia! Eli jos vielä harkinnassa, ilmoittaudu 21.9. mennessä.

Lue lisää TÄSTÄ ja tule mukaan. 

Kaakkois-Suomen piirin tuorein järjestötiedote luettavissa: 
https://rednet.punainenristi.fi/node/3777

Onko osastollanne juttu tai toimintaidea jaettavaksi seuraavassa marraskuun numerossa? Laittakaa infoa: piritta.keranen @ redcross.fi 

Tapahtumat

12.10. - 17.11.2019
Sijainti:
Otavankatu 20, 50130, Mikkeli
16.11.2019
Sijainti:
., 33330, Tampere
18.11.2019
Sijainti:
Väihkyläntie 9, 19700, Sysmä

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.