Tukea ja tekoja turvapaikanhakijalle

Hyvä kasvaa Järvenpäässä
Kuvaaja: Hyvä kasvaa Järvenpäässä

Haarajoen tukiasumisyksikössä asuu nuoria 16-17-vuotiaita turvapaikanhakijapoikia. Heillä on edelleen tarvetta muutamista kunnon kevät-/talvikengistä, sekä kova tarve lenkkareista, sisäpelikengistä ja muista nuorille miehille sopivista jalkineista. Toki jo kevättä ja kesääkin voidaan hieman ennakoida! Tavallisin kengän koko pojilla on 42-43, mutta käyttäjiä löytyy 41-46 -kokoisille kengille.

Lisäksi kova tarve on miesten farkuille koossa S-M, ja myös urheiluvaatteita voidaan ottaa vastaan. 

Lahjoituksia otetaan vastaan seuraavan kerran torstaina 18.2. klo 18-19 Helluntaiseurakunnan tiloissa os. Valtuustonkatu 5. Toinen keräyspäivä on talviloman jälkeen torstaina 3.3. klo 18-19 samassa paikassa. Tuothan keräykseen vain ehjää ja puhdasta vaatetta!

Turvapaikanhakijanuorille kerätään myös polkupyöriä, joiden keräämisen ja huollon organisoi Setlementti Louhela. Myös pyöräilykypäriä otetaan mielellään vastaan. Lisätietoja pyörien keräyksestä puh. 040-5857589, Jyrki Brandt / Setlementti Louhela.

Lahjoitusten lisäksi voit auttaa myös antamalla aikaasi ja tulemalla mukaan toimintaan turvapaikanhakijanuorten kanssa! Lisätietoja saat liittymällä facebook-ryhmään Tukea ja tekoja vapaaehtoiset, Järvenpää tai sähköpostitse jarvenpaa@punainenristi.fi