Härmälän osaston jäsenkirje 1/2016

Tämä kirje on Punaisen Ristin Härmälän osaston jäsenille suunnattu tiedote. Olemme saaneet joukkoomme uusia jäseniä. Toivotamme teidät tervetulleeksi osastoomme. Toivottavasti saamme sinusta myös uuden toimijan riveihimme. Kiitos kaikille, jotka olette edelleen osastomme jäseniä. Meillä on myös joukossamme jäseniä, jotka ovat olleet jäseniä vuosikausia tai sellaisia, jotka eivät asu Härmälän alueella. Jäsenyys on kannanotto ja se auttaa osastoa pysymään toimintakykyisenä. Jäsenmaksuilla rahoitamme suuren osan toiminnastamme.

”Mummokerhosta” Kuuselan seniorikeskuksesta kuuluu hieman huonoja uutisia. Emme ole löytäneet kerhon vetäjiksi uusia vapaaehtoisia, joten olemme joutuneet lopettamaan toiminnan Kuuselassa. Onneksi Kuuselassa toimii kuitenkin Lähitori- hanke, minkä kautta asukkaat ovat monenlaisessa toiminnassa mukana, eivätkä ole jääneet yksin.

Nälkäpäivä- keräys meni viime syksynä upeasti! Viime vuoden tulos oli valtakunnallisestikin Suomen kolmanneksi paras Nälkäpäivä. Härmälän osaston tulos kasvoi edellisvuodesta noin 1400 eurolla. Tänä vuonna tulos oli 4217 €.

Suuri kiitos kaikille lahjoittajille ja tietenkin erityiskiitokset kerääjille. Tänä vuonnakin saimme nuorta verta kerääjäjoukkoomme Härmälän Ilvestyttöjen sudenpennuista.

Härmälän osaston syyskokous pidettiin torstaina 5.11. klo 18 Kuuselan seniorikeskuksessa. Syyskokouksessa käsittelimme sääntömääräiset asiat (toimintasuunnitelma ja talousarviota seuraavalle vuodelle). Tämän lisäksi syyskokouksessa valittiin osaston hallituksen jäsenet erovuoroisten jäsenten tilalle. Hallituksessa toimivat vuoden 2016 Aarno Iwendorff, Elisa Lyly, Milla Ilonen ja Ulla Keskinen. Etsimme edelleenkin hallitustyöskentelystä kiinnostuneita vapaaehtoisia joukkoomme. Kokoustamme noin kuusi kertaa vuoden aikana. Mikäli kiinnostut, niin olethan yhteydessä!

Hyvä joulumieli- keräys on tärkeä tosastollemme. Härmälän osasto on mukana talkoissa ja jakoi jouluna yhteistyössä Eteläisen seurakunnan kanssa 70 euron arvoisia lahjakortteja vähävaraisille lapsiperheille Härmälän alueella.

Tutustumiskäynti Kalkun logistiikkakeskukseen ja osaston toiminnan uusien ideoiden ilta maanantaina 25.1.2016 alkaen klo 17.30. Tervetuloa mukaan tutustumiskäynnille kansainvälisen avun hermokeskukseen. Tutustumiskierroksen jälkeen istumme hetkeksi kahvin äärelle ja pohdimme osastomme tulevaa suuntaa. Viime vuodet osastomme on toiminut muutaman ihmisen voimin, olemme myös menettäneet kiireiselle elämälle muutaman erinomaisen aktiivin. Tarvitsemme joukkoomme uusia innostuneita ihmisiä, jotka haluavat antaa aikaansa tämän osaston toiminnan tukemiseen. Olemme miettineet, löytyisikö meiltä voimavaroja lähteä mukaan turvapaikanhakijoiden auttamiseen. Tule mukaan ideoimaan ja kertomaan, että millaiseen toimintaan haluaisit Härmälän osaston keskittävän voimansa tulevina vuosina. Ilmoittaudu tähän tapahtumaan kahvituksen vuoksi viimeistään 24.1. sähköpostitse sprharmala@gmail.com tai puhelimitse/tekstiviestillä Ulla Keskinen, puh. 0500 683 622. Kalkun logistiikkakeskus sijaitsee Kalkussa, osoitteessa Kalkun kehätie 3.

Toivotamme toiminnan täyteistä vuotta 2016!

Terveisin Härmälän osaston hallituksen puolesta

Elisa Lyly ja Ulla Keskinen