Koulutukset

Tälle sivulla kerrotaan Kuopion osaston järjestämistä koulutuksista. Tarkista suoraan Tapahtumat-sivun kautta tulevat tapahtumat (kurssit, koulutukset, ryhmäkokoontumiset, avoimet tilaisuudet,...). Näissä esittelyissä on mainittu yhteystieto, josta voit kysyä järjestämistämme koulutuksista lisää tai tilata sellaisen omalle porukallesi.

Auttajakurssi

Auttajakurssi on noin 1-2 tunnin mittainen pikakurssi, jossa harjoitellaan käytännössä mm. tajuttoman ensiapua, potilaan peittelemistä, hengitystietukkeen poistamista ja suuren verenvuodon tyrehdyttämistä. Kurssista saa todistuksen ja se on maksuton.

Yleiset Auttajakurssit vuonna 2019 järjestetään ensiapuryhmäiltojen yhteydessä to klo 18-20 sekä 17.1. että 12.9. Iltoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää että saavut paikalle SPR-tiloihimme Puijonkatu 9 Kuopiossa.

Voit kysyä Auttajakurssin järjestämistä omassa tapahtumassanne tai tiloissanne hyvissä ajoin ennakkoon ensiapuryhmän johtajistolta tai terveyspistevapaaehtoisilta.

Ensiavun EA1-peruskurssi ja EA2-jatkokurssi

Yhteydenotot: pj(at)sprkuopio.com

Täyttä elämää eläkkeellä -valmennus

Yhteydenotot: tepa.miettinen(at)gmail.com

Humanitaarisen oikeuden peruskurssi 

Yhteydenotot: humoik(at)sprkuopio.com

Ystäväkursseja

Tiedot päivitetään lähiaikoina.

Yhteisen lipun alla kurssi

Punaisen Ristin peruskurssi, jossa tutustut järjestön historiaan, periaatteisiin, punaisen ristin merkin käyttöön ja vapaaehtoismahdollisuuksiin toimintaryhmissä. Kurssin pituus on 3 tuntia. Kurssia voi tilata järjestettäväksi myös muualla (hyvissä ajoin) sähköpostitse järjestökouluttaja Heli Nuutiselta heli.nuutinen(at)sprkuopio.com