Luolavuoren koulun oppilaat lahjoittivat Turun osaston nuorisotyölle

Pipsa Kirjavainen
Kuvaaja: Pipsa Kirjavainen
"Luolavuoren koulun vanhempainyhdistys Vuokon pj Marianne Snällström, Herkkuvartti-kahvilan aktiivi Suresh Torikka ja SPR Turun osaston pj Pekka Paatero lahjoitusshekin luovutustilaisuudessa."
Pipsa Kirjavainen
Kuvaaja: Pipsa Kirjavainen
"Herkkuvartti-kahvilan aktiivi Sami Salminen luovuttamassa lahjoitusshekkiä SPR Turun osaston pj Pekka Paaterolle."

Luolavuoren koulun oppilaat perustivat oman Herkkuvartti-pop up-kahvilan syksyllä 2015 Forumin kauppakeskukseen. Oppilaat suunnittelivat ja toteuttivat koko kahvilan alusta alkaen, joten jokainen pääsi toteuttamaan itseään ja näyttämään taitonsa! Kahvilan kalusteet, mainokset ja tarjoilut olivat kaikki oppilaiden käsialaa ja oppilaat myös huolehtivat kahvilasta koko viikon ajan. Herkkuvartti tarjosi asiakkailleen mm. wrappeja, pizzaa, smoothieita ja huippusuosittuja porkkanaleivoksia! Kahvila sai nopeasti kanta-asiakkaita, eikä ihme, sillä Herkkuvartti tarjosi omaa kahvipaahtoa jota ei saanut mistään muualta. Kahvilan pyörittämiseksi oppilaat hankkivat myös sponsoreita, jotka toimittivat kahvilaan raaka-aineita ja tarvikkeita. Luolavuoren koulun oppilaat saivat Herkkuvartin pyörittämisestä paljon tärkeää kokemusta työelämästä ja monet ovatkin hakeutumassa catering-alan toisen asteen koulutukseen peruskoulun jälkeen. Käy katsomassa video kahvilan toiminnasta Facebook-sivuiltamme!

Luolavuoren koulun oppilaat ja vanhempainyhdistys Vuokko päättivät lahjoittaa puolet Herkkuvartti-kahvilan tuotosta paikalliseen hyväntekeväisyystoimintaan ja lahjoituksen kohteeksi valikoitui SPR Turun osasto! Oli itsestään selvää, että nuorten työn tuloksena syntynyt upea summa tullaan myös kohdistamaan nuorten hyväksi. Lahjoitussumma 1 660€ tullaankin käyttämään kokonaisuudessaan Turun osaston Reddie Kids -lasten ensiapukerhon, 11-17 -vuotiaiden ensiapuryhmän sekä nuorten toimintaryhmän toimintojen hyväksi.

SPR Turun osasto kiittää Herkkuvartti-pop-up-kahvilassa mukana olleita Luolavuoren koulun oppilaita, opettajia ja vanhempainyhdistys Vuokon aktiiveja hienosta joululahjasta! Teidän työnne avulla me pystymme jatkamaan työtämme lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta!