Tule mukaan Elämäntaidot esiin -kampanjaan!

Ikäinstituutti
Kuvaaja: Ikäinstituutti

Ikäinstituutin Elämäntaidot esiin -kampanjalla tehdään näkyväksi iäkkäiden ihmisten elämänkokemusta ja mielen hyvinvoinnin taitoja. Iän myötä kertyneet elämäntaidot ovat arvokas voimavara – tunteita, valintoja ja oivalluksia, ajatuksia ja tekoja, joista voi ammentaa mielen hyvinvointia.

Täyttä elämää eläkkeellä -hankkeessa todistetaan jatkuvasti eläkkeelle siirtyvien elämäntaitojen runsautta ja siksi hanke haluaa osaltaan olla tukemassa Elämäntaidot esiin -kampanjan pyrkimyksiä. Haastammekin kaikki Punaisen Ristin vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit mukaan keräämään ikäihmisten omiin elämänkokemuksiin perustuvia iloa, voimaa ja mielekkyyttä tuottavia elämäntaitoja.

Viritä keskustelu ikäihmisten elämäntaidoista järjestämällä elämäntaitojen bingolotto, kokoamalla elämäntaitojen puu tai kehystämällä elämäntaidot tauluksi. Kaikkien vaihtoehtojen toteuttamiseen saat ohjeet ja materiaalit maksuttomasta Elämäntaidot esiin -vinkkivihkosta.

Täyttä elämää eläkkeellä -valmentajille vihjeenä, että elämäntaidoista voidaan kampanjan kehittämin työkaluin keskustella hyvin myös osana Täyttä elämää eläkkeellä -valmennuksia.

Tutustu siis kampanjaan ja tilaa maksuttomia kampanjamateriaaleja osoitteesta: http://www.ikainstituutti.fi/kampanjat/elamantaidot+esiin+-kampanja/

Kampanja käynnistyy ystävänpäivänä 14.2.2016.

Tuodaan yhdessä ikääntyneiden elämäntaidot esiin!