Täyttä elämää eläkkeellä -valmennus esillä syksyn messutapahtumissa

Eläkkeelle siirtyminen on iso elämänmuutos, johon kannattaa valmistautua etukäteen. Tätä viestiä olemme syksyn mittaan käyneet kertomassa erilaisissa messutapahtumissa. Ja selvästikin kiinnostus kasvaa, mitä laajemmalle tietoisuus tarjolla olevasta valmennuksesta leviää. Varsinaisia Täyttä elämää eläkkeellä –valmennuksia on syksyn kuluessa järjestetty neljätoista eri puolilla Suomea.

Porin Diakonissalaitoksella järjestettiin Diamessut 8.9. Täyttä elämää eläkkeellä –valmentaja Ulla Eklund oli messuilla kertomassa muutos –ja hyvinvointivalmennuksestamme. Myös Punaisen Ristin omaishoidontuki oli esillä tapahtumassa.

 

 

 

 

Oulussa järjestettiin syyskuun lopulla 19.-20.9. Seniori 50+ -messut, jossa kyselimme osallistujilta, olisiko eläkevalmennuksesta heille hyötyä. Tapahtuman kävijät olivat pääsääntöisesti jo eläkkeelle siirtyneitä, mutta vielä työelämässä olevia osallistujia valmennus kiinnosti siinä määriin, että Oulussa järjestettiin tapahtuman jälkeen vielä kolme valmennusta loppuvuoden aikana.

 

 

Oulun messuilla oli mukana myös Täyttä elämää eläkkeellä –valmentaja Anja Tunturi, joka kuunteli ja tarvittaessa neuvoi eläkkeelle siirtyviä Kysy valmentajalta –nurkkauksessa.

 

 

 

 

 

 


 

 

Kuvat ja teksti: Merja Joro