Turun osaston syyskokous teki yksimielisiä päätöksiä

19.11.2015 järjestetty SPR Turun osaston sääntömääräinen syyskokous vahvisti odotetusti osaston uuden toimintasuunnitelman sekä talousarvion vuodelle 2016. Osaston toiminnassa tullaan erityisesti korostamaan vapaaehtoistyön merkitystä koko yhteiskunnalle ja vapaaehtoistyön hyvinvointia edistäviä vaikutuksia niin sen tekijöissä kuin sen kohteissa. Osaston vapaaehtoisten toiminta ulottuu jatkossakin lapsista vanhuksiin ja auttaa niin pienessä kuin suuressa hädässä.

Syyskokous palkitsi ansioituneita vapaaehtoisia: Nina Hakala ja Anu Ruohonen saivat työstään Punaisen Ristin vapaaehtoisina aktiivimerkin.

Turun osaston hallitukseen tulivat uudelle kaksivuotiskaudelle valituiksi Jyri Joki, Pipsa Kirjavainen, Tuula Kukkonen ja Elina Rosenqvist. Vanhoina hallituksen jäseninä jatkavat pj Pekka Paatero, Petri Raita, vpj Soili Raitanen, Anneli Suominen, Kari Varjonen ja Mika Vilpo.

Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille osaston jäsenille!

 

Turun osaston sääntömääräinen syyskokous pidettiin 13.11.2014. Kuten edellisinäkin vuosina, kokous keräsi paikalle osaston jäseniä tuvan täydeltä ja hyvin valmistellut vuoden 2015 toimintasuunnitelma sekä talousarvio tulivat hyväksytyiksi ennätysnopeasti.

Kokouksessa jaettiin aktiivimerkit yhdeksälle osaston toimijalle. Kiitoksen työstään saivat Jouko Kivimaa, Laura Kumpula, Elina Mielismäki, Tuulikki Mähönen, Marjaana Ristilehto, Sari Salmi, Toini Sivonen, Ritva-Anneli Sundell ja Ruut Suomela.

Turun osaston hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Pekka Paatero ja varapuheenjohtajaksi Soili Raitanen. Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Anneli Suominen ja Mika Vilpo. Uudelle hallituskaudelle tulivat valituiksi Petri Raita ja Kari Varjonen. Vanhoina hallituksen jäseninä jatkavat Jyri Joki, Pipsa Kirjavainen, Tuula Kukkonen ja Elina Rosenqvist.

Onnittelemme kaikkia syyskokouksessa palkittuja aktiivejamme sekä uutta hallitusta!

- See more at: https://rednet.punainenristi.fi/node/27605#sthash.Swjcve9n.dpuf