Kulttuuriystävätoiminta

Minttu Nikula
Kuvaaja: Minttu Nikula
"Taideapteekkitoimintaa. Touko ja Tapio Miettinen, sekä Miisa Nikula kadunvaltaustapahtumassa"

Kulttuuriystävätoiminta kouluttaa ja välittää vapaaehtoisia kulttuuriystäviä mukaan ystäviksi ja saattajaksi mukaan erilaisiin kulttuuritapahtumiin, kuten teatteriin, museoon, konsertteihin jne. Kulttuuriystävätoiminta on tilaajalle maksutonta, niin että kumpikin maksaa oman lippunsa. Kulttuuriystävät voivat tulla myös erilaisten ryhmien mukaan vaikka museokierrokselle tai teatteriin. Jos haluat ystävän mukaan tapahtumiin tai jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, ota yhteys ystävätoimistoon!

Taideapteekkitoimintaa Kokkolassa! Vapaaehtoistyön kautta taiteilijat/muusikot jne voivat omalla panoksellaan edesauttaa hyvinvointia siellä, missä sitä tarvitaan. Taideapteekki tarjoaa vaikkapa pieniä musiikkiesityksiä, taidemaalaustyöpajoja, taidekorttien avulla keskustelua, draamatyöpajoja jne. Jos olisit kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena tai jos haluaisit toimintaasi /yksikköösi/ryhmääsi lisää taidetta ja kulttuuria, ota yhteys Ystävätoimistoon! 

Ystävätoimisto p. 0400442953, Vaunumiehenkatu 4B (SPR Kirppis) 67100 Kokkola ystava.kokkola@gmail.com Facebook: Kokkolan ystävätoiminta

Kulttuuriystävätoiminta on osa Soiten KAIKU-kortti toimintaa https://www.soite.fi/kaikukortti

Ajankohtaista: