Vapaaehtoistyö Suonenjoen hätämajoituskeskuksessa, päivitetty tilanne

Tällä hetkellä Suonenjoen hätämajoitusyksikössä, Vanha Maamies -yrityksen tiloissa on noin 200 turvapaikanhakijaa, joista puolet lapsia ja nuoria. Vapaaehtoisten käsiä ja syliä tarvitaan monenlaiseen tehtävään. Suonenjoella työskentelee palkatut ohjaajat klo 7-21.

Vapaaehtoisvuorot ovat klo 10-15 ja 17-21. Tarkoituksena on, että mahdollisimman moni kulkisi kimppakyydillä SPR Kuopion toimitilan luota, Puijonkatu 9. Näin mahdollistetaan myös autottomien vapaaehtoisten osallistuminen. Kimppakyyti lähtee Puijonkadulta aina tunti ennen vapaaehtoisvuoron alkua. Kuljettajille maksetaan matkakorvaukset.

Vapaaehtoiseksi pääset ilmoittautumalla sähköpostitse spr.vapaaehtoiseksi@gmail.com, jolloin sinulle postitetaan linkki sähköiseen vuorokalenteriin. Kalenterista näet onko aikoomasi vuoroon tulossa kyytiä/ kyytiläisiä. Voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi lähettämällä tekstiviestin numeroon 040-5358909. Ilmoita viestissä päivämäärä, vuoro ja voitko toimia kimppakyydin kuskina ja montako kyytiisi mahtuu.  Tekstiviestitse ilmoittautuvalle, kyytiä vaille olevalle henkilölle ilmoitetaan mikäli ko.vuoroon ei ole kimppakyytiä.

Iloa auttamisesta!