Tukea ja tekoja turvapaikanhakijalle tarvitaan edelleen!

Ira Kantelinen
Kuvaaja: Ira Kantelinen
"Arkin parkkipaikalta Wärtsilänkadulta lähti Siuntion vastaanottokeskukseen kuorma lahjoitettuja sänkyjä"
Ira Kantelinen
Kuvaaja: Ira Kantelinen
"Lampipuiston päiväkodilla Luksian kuorma-auto täytettiin muilla lahjoituksilla"
Ira Kantelinen
Kuvaaja: Ira Kantelinen
"Pinnasängyt ja syöttötuolit odottavat vielä kuljetusta eteenpäin"

Tukea ja tekoja turvapaikanhakijalle -keräys on saatu Järvenpäässä siihen vaiheeseen, että osa lahjoituksista on saatu lajiteltua ja toimitettua eteenpäin tarvitsijoille. Tänään lähti Luksian opiskelijoiden toimesta kuorma-autolastillinen lahjoitettuja sänkyjä sekä muuta tavaraa kohti Siuntion vastaanottokeskusta. Myös Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavarataloon on toimitettu monta kuormallista lahjoituksia edelleentoimitettavaksi, ja seuraavana kohdettaan odottelevat pinnasängyt ja muu vauvatavara, jota keräys tuotti todella runsaasti. 

Tässä vaiheessa apuasi tarvitaan tavaroiden lajittelussa ja kuljettamisessa! Jos pystyt auttamaan tavaroiden lajittelussa vaikka hetkenkin, otathan yhteyttä lea.alanko@kolumbus.fi. Suunnitellut lajitteluajat tälle viikolle ovat ma-ke klo 10-19, to klo 11-19, pe klo 10-19 ja la klo 10-17. Voit tulla yksin tai ystävän kanssa, ja myös yhdistysten porukat sekä muut ryhmät ovat tervetulleita! 

Jos ehdottomasti haluat lahjoittaa jotain muuta kuin aikaasi, niin tällä hetkellä on suuri tarve pahvilaatikoille sekä muulle pakkausmateriaalille. 

Tässä vaiheessa taas kiitokset kaikille jo lahjoituksensa tehneille sekä keräyksen parissa uurastaneille vapaaehtoisille!