Tule mukaan Nälkäpäiväkerääjäksi 17.-19.9.!

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen
"Punaisen Ristin kuvat / punaisenristinkuvat/fotoweb"
Mirva Helenius
Kuvaaja: Mirva Helenius
"Punaisen Ristin kuvat / punaisenristinkuvat/fotoweb"

Nälkäpäivä lähestyy!

Tule mukaan keräämään varoja katastrofirahastoon, jonka avulla apua on mahdollista antaa välittömästi onnettomuuden sattuessa kotimaassa ja ulkomailla.

Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Koska varat ovat sitomattomia, niitä voidaan käyttää tarpeen tullen siellä, missä apua tarvitaan.
Tällä hetkellä apua tarvitaan muun muassa Syyriassa, missä konflikti on ajanut miljoonat ihmiset kodeistaan. Myös Nepalissa tarvitaan yhä ulkopuolista apua, sillä huhtikuussa tapahtunut maanjäristys tuhosi osan kodeista ja infrastruktuurista.

Valtaosa avustusvaroista suuntautuu ulkomaille, mutta katastrofirahastosta autetaan myös Suomessa. Täällä hätäapua tarvitaan muun muassa tulipaloissa ja äkillisissä onnettomuuksissa.

Auttaminen on helppoa! Keski-Helsingin osaston keräyskeskus sijaitsee keräyspäivinä Kolmen sepän patsaalla sekä Kampin kauppakeskuksessa

to-pe 17.-18.9. klo 8-20
la 19.9 klo 10-18

Lippaan voit noutaa henkilötodistusta näyttämällä. Keräät sen aikaa, kun hyvältä tuntuu ja palautat lippaan keräyskeskukseen. Kerääminen on hauskaa ja erittäin antoisa tapa auttaa! Hyvä mieli on taattu! Tervetuloa mukaan! Lisätietoja osaston keräysjohtajalta Laila Nuotiolta, laila.nuotio@welho.com tai p. 0400 791 505

0400 791505
0400 791505