Nälkäpäivä-keräys Järvenpäässä 17.-19.9.

Punaisen Ristin Järvenpään osasto toivottaa kaikki tervetulleiksi keräämään ja lahjoittamaan.
 
Lipaskerääjät liikkuvat viimevuotiseen tapaan Prisma-keskuksessa ja sen ympäristössä sekä resurssien mukaan myös muualla kaupungilla.
 
Kaikki ovat tervetulleita mukaan keräämään tai lahjoittamaan. Kerääjäksi voi ilmoittautua sähköpostitse jarvenpaa@punainenristi.fi tai puhelimitse 0400-905253. Lippaan voi myös ilman ennakkoilmoitusta hakea kahden tunnin keräysajaksi Prisman keräyspisteestä torstaina ja perjantaina klo 10,12,14,16 tai 18.  Muista ajankohdista tai lyhyemmästä keräysajasta toivotaan sovittavan erikseen! Lauantaina voi lippaan noutaa ja palauttaa klo 10-15 ja kerätä haluamansa ajan eli Prisman keräyspiste on miehitettynä koko tämän ajan.
 
Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. 
 
Koska varat ovat sitomattomia, niitä voidaan käyttää tarpeen tullen siellä, missä apua tarvitaan. Tällä hetkellä apua tarvitaan muun muassa Syyriassa, missä konflikti on ajanut miljoonat ihmiset kodeistaan. Myös Nepalissa tarvitaan yhä ulkopuolista apua, sillä huhtikuussa tapahtunut maanjäristys tuhosi osan kodeista ja infrastruktuurista.
 
Valtaosa avustusvaroista suuntautuu ulkomaille, mutta katastrofirahastosta autetaan myös Suomessa. Täällä hätäapua tarvitaan muun muassa tulipaloissa ja äkillisissä onnettomuuksissa.
 
Nälkäpäivänä kaikki voivat olla auttajia
 
Nälkäpäivänä ei tarvitse miettiä, mitä minä voisin tehdä auttaakseni. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita kerääjäksi. Mitään ennakkotaitoja ei tarvita, ja kerääjä voi itse päättää, milloin ja kuinka kauan haluaa kerätä.
 
Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin suurin vuosittainen keräys. Tapahtumaan osallistuu vuosittain noin 20 000 vapaaehtoista. 
 
Lahjoitustavat:
 
 käteinen keräyslippaaseen
 
 Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15 €)
 
 Nälkäpäivän lahjoituspuhelimet:
 
 nettilahjoitus osoitteessa www.nälkäpäivä.fi
 
 
Lisätietoja: 
 
Suomen Punainen Risti, Järvenpään osasto
 
p. 0400-905253
 
 
 
facebook: SPR Järvenpään osasto
 
 
o 0600 12210 (9,93 euroa + pvm)
 
o 0600 12220 (20,12 euroa +pvm)