KIERRÄTYSKESKUS ENTRINKI JA SPR:N KAJAANIN OSASTO YHDISTÄVÄT VOIMANSA KAJAANILAISTEN LAHJOITUSTEN ÄÄRELLÄ

KIERRÄTYSKESKUS ENTRINKI JA SPR:N KAJAANIN OSASTO YHDISTÄVÄT VOIMANSA KAJAANILAISTEN LAHJOITUSTEN ÄÄRELLÄ

Maailman kaoottinen tilanne on koskettanut ihmisiä ympäri maailmaa. Myös suomalaiset ovat lyhyessä ajassa tarttuneet toimeen erityisesti maahan saapuvien pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden auttamiseksi.

 

Kajaanilaisten auttamishalu on valtavaa. Ihmisten tekemien lahjoitusten määrä on saanut SPR:n Kajaanin osaston ja Kierrätyskeskus Entringin väen yhdistämään voimansa lahjoitusten äärellä. 
SPR:n Kajaanin osastolla on kierrätyskeskuksessa oma tilansa lahjoituksia varten. SPR:n Kajaanin osaston kautta turvapaikanhakijoille ja pakolaisille lahjoitetut vaatteet ja tavarat pyydetään toimittamaan suoraan Entrinkiin. Sieltä ne toimitetaan edelleen Kajaaniin saapuville turvapaikanhakijoille ja pakolaisille. SPR:lle tarkoitettuja lahjoituksia otetaan vastaan maanantaista 14.9. alkaen. Tämä järjestely on sovittu määräaikaiseksi ja yhteistyörupeama kestää lokakuun loppuun. 
Kierrätyskeskus Entrinki sijaitsee osoitteessa Syväojankatu 4. Ovet ovat auki maanantaista perjantaihin kello 9–17 ja lauantaisin klo 10–14.
Kierrätyskeskus Entrinki toimittaa säännöllisesti lahjoituksia Suomen Punaisen Ristin Kontti-tavarataloihin, ja tuotteet ohjataan Joensuun toimipisteeseen. 
Suomen Punaisen Ristin lahjoituksissa on omat laatustandardinsa. Kajaanin osastolta se tiivistetään näin: lahjoita tavaraa, jonka huolisit itsellesi omaan käyttöösi. Tässä lokakuun loppuun asti kestävässä paikallisesti toteutettavassa yhteistyörupeamassa lahjoituksiksi toivotaan lämpimiä vaatteita, kodin tavaraa ja leluja.
Nakertaja-Hetteenmäki kyläyhdistys ry:n Entrinki ja SPR:n Kajaanin osasto toivottavat eri toimijatahot lämpimästi tervetulleiksi mukaan yhteistyörupeamaan!

 

Asiasta annetaan mielellään lisätietoja:
Pirjo Kontio, SPR:n Kajaanin osaston puheenjohtaja 
045-3258 158 / 050-5615 270
Mauri Saastamoinen, Nakertaja¬-Hetteenmäki kyläyhdistys ry, toiminnanjohtaja / projektipäällikkö
040-517 8570