Ystävätoiminnan koulutuksia tulossa jo elokuun puolella!

Minttu Nikula
Kuvaaja: Minttu Nikula
"Kuva monikulttuurisuutoiminnan koulutuspäivästä Kokkolasta 2015"

Kokkolan ystävätoimisto on jälleen kesätauon jälkeen avoinna ja uutta intoa täynnä! Muutoksen tuulet puhaltavat toiminnassa ja resurssien puitteissa toiminta keskittyy toistaiseksi vain ikäihmisten ystävätoimintaan. Uusia vapaaehtoisia kaivataan mukaan ystävätoimintaan jatkuvasti. Kiinnostuneet voivat osallistua ilmaiselle Ystävätoiminnan lyhytkurssille maanantaina 31.8 ja miettiä sitten ohjaajan kanssa sopivaa vapaaehtoistoiminnan muotoa itselleen. Lisätietoa koulutuksesta Kokkolan osaston nettisivuilla!

Kokkolan SPR:n monikulttuurisuustoiminta on eriytynyt toistaiseksi ihan omaksi vapaaehtoistoiminnan ryhmäkseen ja monikulttuuriseen ystävävälittäjätoimintaan kaivataankin nyt vapaaehtoisia pyörittämään maahanmuuttajille suunnattua ystävävälitystä. Kokkolan osasto järjestää yhdessä Ystävätoiminnan alueellisen tuen kehittämisprojektin kanssa maksuttoman Ystävävälittäjäkoulutuksen Kokkolassa lauantaina 29.8.  Lisätietoa koulutuksesta Kokkolan osaston nettisivuilla!

Tulossa on tarpeen mukaan talven mittaan myös kulttuuriystävä- ja maahanmuuttajien ystävätoimintaan valmentavaa koulutusta. Pysykää kuulolla!