Elokuu 2015

Liisa Flinck-Vasama
Kuvaaja: Liisa Flinck-Vasama
"Tervetuloa Tampuriin!"
Liisa Flinck-Vasama
Kuvaaja: Liisa Flinck-Vasama
"Tampurissa on myynnissä mm. ensiapulaukkuja"
Liisa Flinck-Vasama
Kuvaaja: Liisa Flinck-Vasama
"Puikonpyörittäjien neulomia sukkua"

Hyvää loman jälkeistä elämää kaikille!
Kesä kului niin nopeasti lomasäistä huolimatta ja kai sen kesähienkin saa pintaan viileämmälläkin ilmalla jos laittaa liikaa päällensä ja auringonhan saa aina paistamaan silmiensä kautta.

Täällä Tampurissa elokuu on kuin aamuhetki. Verkalleen herätään takaisin päiväjärjestykseen ja valmistellaan tulevan syksyn koitoksia mm. Nälkäpäivää.

Terveyspiste aloitti ensimmäisenä syyskautensa 4.8 ja ystävävälitys 11.8. Kivasti on jo tullut syksyiselle ystäväkurssille (8.9., 9.9. ja 10.9.) osallistujia. Vielä toki mukaan mahtuu jos halukkaita löytyy.

Kielitaitoa kaipaaville on englannin ja suomenkielen kurssia alkaen 14.9. Senioreille suunnattu tiistaikerho heräilee syksyn ohjelmiston alkaessa varmistumaan...aiheita on kukkasidonnasta, runojen kautta logoterapiaan. Logoterapia...? Mitähän se on? No tule kuuntelemaan 29.9. Tiistaikerhohan kokoontuu joka toinen tiistai. Ilmoittelemme aina Aamulehden Menoinfossa seuraavan viikon teemasta.

Ahkerat puikonpyörittäjämme aloittavat 13.8., mutta totuushan on se että hehän ovat kutoneet läpi kesän. Kutominen on siitä tykkääville niin mieluista, että ilman ei osaa olla. Se on jopa terapeuttista. Jos jollain on halu oppia sukan tekoa, on torstaisin klo 10.00 Tampuri se ainoa oikea paikka. Kädentaitajille on tiistaisin taas alkamassa kuvataideryhmä. Rentoa yhdessäoloa on siis tiedossa. Jos jollakulla kaikesta huolimatta elämä on mennyt totiseksi, on lakimies mahdollisuus tavata kerran kuukaudessa.

EA-kursseja löytyy tasaiseen tahtiin läpi syksyn. Perheen pienimpien on myös hyvä osata ensiavun alkeita. Sitä varten on Reddie Kids.

Tässä on lyhyt katsaus syksyn tarjonnasta. Paljon jää vielä kertomatta...

Ihanaa syksyn odotusta kaikille ja tähtiä elämän poluille!

T. Anne Kolari, toiminnanohjaajan sijainen, Tampuri