Rauttiä, Rauma ja ymbristö selkruato - näyttely

"Näyttelyjuliste"
Riitta Tenlén
Kuvaaja: Riitta Tenlén
"Näyttelyn avasi kauppakamarin uusi toimitusjohtaja Marko Mikkola."
Riitta Tenlén
Kuvaaja: Riitta Tenlén
"Puuhamiehenä on toiminut rautatienmäessä kasvanut Raimo "Raikke" Vahanto"
Riitta Tenlén
Kuvaaja: Riitta Tenlén
"Avajaisyleisöä"
Riitta Tenlén
Kuvaaja: Riitta Tenlén
"SPR:n kahvio"

PUNAINEN RISTI MUKANA RAUTATIENÄYTTELYSSÄ

Rauman 120-vuotta sitten rakennettuun Peipohja ja Rauman väliseen rautatiehen liittyvää historia-aineistoa on esillä Soffronoffin talossa (ent. Lönnströmin Taidemuseo) Valtakatu 7:ssä.

Näyttely on avoinna 1.7. - 31.7.2015, ma-pe klo 12-18, la-su klo 12-14.
Sisäänpääsymaksu 5€ sis. kahvi/mehutarjoilun. Kahviotoiminnasta ja näyttelyn avoinna pitämisestä vastaa Punaisen Ristin Rauman osasto. Paikalla voi ostaa SPR-tuotteita ja ottaa mukaansa esitteitä.

Näyttelyssä on runsaasti rautatiehen liittyvää kuvamateriaalia, jota ovat lahjoittaneet rautatien palveluksessa olleet ja rautatienmäen asuntoalueella asuneet henkilöt. Lisäksi on pienoismalleja ja pihalla kiskoilla oleva resiina, jolla voi ajella.

Juhani Ahon Rautatie-näytelmästä "Matti ja Liisa" -esityksiä to 16.7. alkaen Pikku-Jumbon veturiaukiolla Valtakatu 10 kohdalla. Esitykseen on vapaa pääsy. Kts. esityspäivät ja -ajat http://www.rauma.fi/tapahtumat/matti-ja-liisa-esitys

Ukko-Pekka höyryveturi saapuu Raumalle 24.-26.7., jolloin se tekee matkoja Raumalta Kokemäelle. Lippuja myydään kaupungin matkailutoimisto Pyyrmanissa, Valtakatu 2.